Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een instapklare benedenwoning in het hart van Oosterhout! Deze charmante woning, gelegen in de Mathildastraat, heeft 50m2 aan woonoppervlak en is recentelijk gemoderniseerd. Met een royale woonkamer met erker, mooie keuken, luxe sanitair en een ruime slaapkamer, is dit een plek waar je veel wooncomfort ervaart. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geweldige locatie van deze woning, in het centrum en dichtbij alle denkbare voorzieningen. Een werkelijk unieke kans!

Over de ligging en de buurt: Deze fraaie benedenwoning is gebouwd in 1991 en gerenoveerd in 2022. De benedenwoning bevindt zich in een keurig onderhouden appartementencomplex in de Mathildastraat in Oosterhout. Het huis is gelegen in het centrum. In de dichte omgeving van de woning vind je diverse groenvoorzieningen, waaronder de Vrachelse Heide en het Slotpark. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en recreatie beschikbaar. Je woont nabij sportvoorzieningen, zoals een voetbalclub, tennisvereniging, hockeyclub en atletiekbaan.

Door de ligging in het centrum vind je veel voorzieningen dichtbij. In het bruisende centrum van Oosterhout bevindt zich winkelcentrum Arendshof. Dit overdekte winkelcentrum biedt meer dan 60 winkels. De winkels variëren hier van speciaalzaken tot ketens van bekende merken. In en rondom het winkelcentrum zijn ook nog een aantal gezellige restaurants, cafés en terrassen te vinden.

Je vindt de dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool, het voortgezet onderwijs, ziekenhuis en de bushalte op steenworp afstand van de woning. De woning heeft en goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. De A27 is snel bereikbaar. Het levendige centrum van Breda ligt op slechts 15 minuten rijafstand.

Indeling van de woning:

Begane grond: Gesloten entree met bel en intercom. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis. De woning bevindt zich op de begane grond van het complex. De gedeelde entree met meterkast biedt toegang tot de voordeur van de woning. Na binnenkomst kom je direct in de woonkamer terecht.

De royale woonkamer is uitgerust met een prachtige laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn hoogwaardig afgewerkt in warme en rustige tinten. Aan de voorzijde heeft de woonkamer een erker met grote ramen, die voor een geweldige lichtinval in de ruimte zorgt.

De prachtige open keuken kenmerkt zich door de witte keukenkastjes en het donkere werkblad. Je beschikt hier over een vaatwasser, oven/magnetron, inductie fornuis, koelkast en vriezer. De keuken wordt verlicht met inbouwspots.

Via de woonkamer bereik je een ruime voorraadkast met daarin de CV ketel, mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De woonruimte biedt ook toegang tot de badkamer, die helemaal aan de achterzijde ligt. De ruime badkamer beschikt over donkere tegels op de vloer en witte tegels op de wanden. De ruimte straalt veel luxe uit en is voorzien van een zwevend toilet, badmeubel met wastafel en inloopdouche.

Aan de achterzijde is ook de slaapkamer gelegen. De ruim opgezette slaapkamer heeft een mooie tapijtvloer. De muren en het plafond zijn in deze ruimte fraai afgewerkt. Er is een grote raampartij in de kamer aanwezig, wat voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgt.

Parkeren: Het is betaald parkeren rond het huis, er is een parkeervergunningensysteem van toepassing.

Kenmerken van de woning: • Instapklare benedenwoning • Volledig gemoderniseerd • Grote slaapkamer, mooie keuken en luxe sanitair • Veel lichtinval door de erker • Berging in kelder • Gelegen in het centrum • Alle denkbare voorzieningen dichtbij • Uitvalswegen snel bereikbaar • Energielabel: C

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 185

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 185

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout