Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van winkelcentrum "Arkendonk" gelegen appartementen complex voorzien van lift, trapopgang en eigen berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag en voorzien van een fraai verzorgd balkon op het zuiden.

De ligging is ideaal naast het winkelcentrum, op loopafstand van openbaar vervoer en circa 8 fietsminuten van het centrum van Oosterhout.

Centrale hal: Afgesloten entree met brievenbussen, Video bel-tableau, intercom en toegang tot de lift en trapopgang. Op de begane grond is ook de keurige berging bereikbaar met eigen bergzoldertje.

Grootste pluspunten:

- Gebouwd in 1991 en voorzien van Energielabel A - Woonoppervlakte van 80m² met 2 slaapkamers - Leuk gelegen 3 kamer appartement op de 1e verdieping gelegen. - Fraai gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken. - Nieuwe moderne keuken 2018 - Nieuwe badkamer en toiletruimte 2018 - Airco geplaatst 2022 - Gehele appartement nieuwe vloer-, en wandafwerkingen 2018 - Royaal balkon op het zuiden gelegen met screen en windwering. - Servicekosten circa € 225,-- per maand inclusief voorschot verbruik water en opstalverzekering. - Winkelcentrum Arkendonk naast het complex gelegen. - Openbaar vervoer op loopafstand. - Uitvalswegen naar de snelwegen eenvoudig bereikbaar.

Entree tot het appartement:

In de centrale hal is de meterkast aanwezig. Via de voordeur heeft u toegang tot de diverse vertrekken, te weten;

Royale, sfeervolle woonkamer met stucwerk-wanden en doorloop naar groot balkon op de zonzijde. Fraaie moderne open keuken voorzien van dubbele keukenopstelling met diverse boven- en onderkastjes en uitgebreide inbouwapparatuur zoals: magnetron, vaatwasser, oven, grote koelkast, afzuigkap, inductie kookplaat (2021) en een zeer fraaie moderne uitstraling.

Alle ramen en balkon (rondom) zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens (2022).

In de berging/bijkeuken zijn de mechanische ventilatie (2018) en de moderne HR combiketel (2018) geplaatst. Tevens de aansluitpunten voor de wasmachine en droger.

Geheel gemoderniseerde en betegelde nette badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Vanuit de hal te bereiken tevens twee ruime en nette slaapkamers.

Parkeren: Er bevindt zich naast het appartementen complex gratis parkeergelegenheid. Tevens is er in de directe omgeving voldoende plaats om uw auto gratis te parkeren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek