Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooie, instap klare en riante gezinswoning (type: tussenwoning), met achterom, voor- achtertuin en houten berging met overkapping. Deze woning is in 2022-2023 gemoderniseerd. Zo zijn o.a..: alle draaiende delen in de kozijnen vernieuwd, alle ramen voorzien van HR++ beglazing, er is een nieuwe moderne keuken geplaatst, de schuifpui in de woonkamer vervangen door een groot raam met toegangsdeur naar de achtertuin en is de begane grond en eerste verdieping afgewerkt met duurzaam laminaat met v-groef. De meterkast is volledig vervangen en uitgebreid. Binnen zijn nagenoeg alle muren gesausd en de deuren e.d. geschilderd en is er achter in de tuin een nieuwe houten berging geplaatst met overkapping. Tot slot is de berging aan de voorzijde verlengd naar de hal en is de voormalige berging intern bereikbaar en gewijzigd naar bijkeuken. Indeling woning begane grond o.a.: hal met garderobe, tussenportaal, bijkeuken voor witgoed, meterkast, toiletruimte en woonkamer met semi open keuken. Indeling eerste verdieping o.a.: L-vormige overloop met dichte trapopgang naar tweede verdieping een 2-tal riante slaapkamers waarvan één met walk-in-closet en een ruime badkamer. Tweede verdieping o.a.: royale open zolder met ruimte voor creëren van een extra slaapkamer met overloop. De voortuin is volledig bestraat en ligt op noordoost en de diepe achtertuin ligt heerlijk op zuidwest. Om de hoek is het mooie wandel-/ en natuurpark de Liniehof, een basisschool, een steenworp verder een school voor voortgezet onderwijs en meerdere sportverenigingen. Deze voorzieningen maken het wonen in deze wijk wel extra aantrekkelijk. Zoek jij een woning die je zo kan gaan bewonen? Dan is een bezichtiging zeker de moeite waard! Bouwjaar woning 1979, inhoud ca. 418m³, gebruiksoppervlakte wonen 113,1m² en perceel groot 135m². (Pand nr. 05548)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Tevens kun je alle afmetingen terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd op onze internetsite en op Funda.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bod uitbrengen? Dan kan dat direct via onze site met de knop “Eerlijk bieden”. Onze site is voorzien van een online Biedlogboek (*). Hier kunnen kandidaten ook alle info van de woning direct downloaden. Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht dat alle makelaars gebruik maken van een gecertificeerd Biedlogboek.

(*) Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces terug te vinden zijn. Met behulp van dit logboek kunnen alle kandidaten die een bod hebben uitgebracht, achteraf inzien welke biedingen er ingezonden zijn voor een woning en zo nodig het verkoopproces controleren. Ten behoeve van de privacy zijn alle persoonsgegevens geanonimiseerd.

Indeling begane grond:
• Entree: aan voorzijde van de woning met hierachter een L-vormige ontvangsthal met garderobe. In de hal strak stucwerk en een mooie en duurzame laminaatvloer die doorloopt over de gehele begane grond m.u.v. bijkeuken en toiletruimte.
• Meterkast Nieuw): 9 groepen, 2x groep voor inductiekookplaat en 3x aardlek
• Toiletruimte: deels betegelde ruimte met staand closet en fonteintje.
• Tussenportaal: ruimte naar bijkeuken (voormalige berging)
• Bijkeuken: Tussen het portaal en de bijkeuken een loftdeur met toegang tot de volledig geïsoleerde bijkeuken met aansluiting voor het witgoed.
• Keuken: aan de straatzijde van de woning is de semi-open keuken met modern en compleet keukenblok in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vriezer, inductiekookplaat met afzuigkap, kastje met draaiplateau en een vaatwasser. In de keuken zijn alle wanden afgewerkt met strak stucwerk.
• Woonkamer: sfeervolle, ruime woonkamer met strak afgewerkte wanden, hoge plint afwerking en de toegangsdeur naar de achtertuin. Nabij de eethoek een nis voor het plaatsen van leuke foto’s e.d. In de woonkamer is ook de trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping:
• Overloop: L-vormige overloop met hier de vaste (dichte) trapopgang naar de tweede verdieping. Deze is afsluitbaar met een toegangsdeur. Op de overloop een frisse laminaatvloer die doorloopt over de gehele eerste verdieping.
• Slaapkamers: Een 2-tal zeer royale slaapkamers met strak stucwerk. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een fraai inloopkast (waren voorheen 2 slaapkamers en is eenvoudig terug te brengen in deze staat).
• Badkamer: volledig betegelde en ruime badkamer met staand closet, douche, en wastafel met wastafelmeubel en spiegel.

Indeling tweede verdieping:
• Zolderverdieping: De zolder is verdeeld in een slaapkamer aan de achterzijde en aan de straatzijde functioneel als bergzolder. Op de zolder is een tweede aansluiting voor het witgoed. Hier is ook de combi-cv Nefit (bj. 2005). Bij sommige van dit type woningen is de zolder verdeeld in 3 ruimtes: midden overloop en aan de beide zijden een slaapkamer en knieschotten voor opbergruimte. Dit is uiteraard een optie voor dit pand.

Voor-achtertuin, houten berging met overkapping:
• De voortuin (ca. 2,68 x 4,00m) met pergola, ligt op zuidoost en is volledig bestraat. Via de voortuin een toegangsdeur naar de bijkeuken en de voordeur.
• De achtertuin (ca. 5,00 x 12,00m) ligt zongunstig op zuidwest. Deze tuin is nagenoeg volledig bestraat met aan de zijkanten een smalle plantenborder. Geheel achter in de tuin, over de volle breedte, een houten berging met overkapping. In de berging een toegangsdeur met achterom.

Bouwtechnisch-overig: begane vloer en verdiepingsvloeren zijn van beton. Onder de begane vloer een kruipruimte met mangat bij de garderobe. Schilderwerk buitenzijde ca. 2023. Buitenkraantje bij achtergevel. Energielabel is C (is van 2021, en dus voor de periode dat er overal HR++ glas is geplaatst). In de badkamer zit mechanische ventilatie.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een inmeetrapport volgens de NEN-norm is verplicht bij vastgoed. Zopfi Makelaardij levert standaard bij al zijn vastgoed een inmeetrapport dat door een erkend bedrijf wordt opgesteld. U hoort als kandidaat-koper immers te weten hoe groot de inhoud van de woning is en het daadwerkelijke woonoppervlakte. Dat mag zeker geen inschatting zijn.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Het deponeren van een bankgarantie door koper is een vereiste. Indien het object ca. 20 jaar oud is kan de ouderdomsclausule worden opgenomen. Eventuele clausules treft u aan in de Vragenlijst.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 113.1
Inhoud woonhuis 418
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Mansarde dak
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 2.68
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2005
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 113.1
Inhoud woonhuis 418
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Mansarde dak
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 2.68
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2005
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?