Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Sfeervolle tussenwoning te koop in de wijk ‘Brabantpark’ in Breda! Deze instapklare tussenwoning is ideaal voor starters en biedt maar liefst 4 slaapkamers. De woning kenmerkt zich door veel lichtinval en heeft een heerlijke tuin op het westen. 

Verder kun je hier rekenen op een lichte woonkamer, vernieuwde keuken en een royale badkamer. Tot slot maakt de ligging, grenzend aan het centrum van Breda, het plaatje compleet. 

Kortom, deze sfeervolle, ruime en instapklare woning is perfect voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele en goed onderhouden woning. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling

Begane grond
Binnenkomst in de hal met het separate toilet, de ruime garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping en de trap kelderkast waarin de meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars) zich bevindt. 

Met een lichte woonkamer, voorzien van een gezellige open haard, glad stucwerk en een elegante PVC vloer op de begane grond, biedt deze woning een perfecte omgeving om heerlijk te ontspannen en te genieten van het dagelijkse leven. Wat voor comfortabele zit-en eethoek ga jij hier plaatsen? 

De woning is de afgelopen jaren flink verbeterd en gemoderniseerd. Zo is de keuken in 2022 vernieuwd en voorzien van een fraaie Quooker kraan, ETNA fornuis, vaatwasser, afzuigkap, oven en koelkast. Ook is de riolering vervangen voor PVC in 2023 en is de balken vloer geïnspecteerd en zijn er delen van een balk vervangen. Vanuit de woonkamer en de keuken krijg je toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de royale badkamer. De vertrekken variëren van formaat en zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer en glad stucwerk op de wanden. Gebruik jij alle kamers als slaapkamer of deel jij een kamer in als thuiskantoor of als speelkamer voor de kinderen? 

De royale badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, dubbele wastafel en designradiator. Er is een separaat toilet op de overloop aanwezig. Daarnaast is de oude badkamer op deze verdieping reeds ingedeeld als wasruimte.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vind je de voorzolder met de CV-ketel en opbergruimte. Ook tref je hier een volwaardige zolderslaapkamer met dakkapel. Deze ruimte is wederom keurig afgewerkt met een laminaatvloer en glad stucwerk op de wanden. 

Tuin
De tuin is verzorgd aangelegd en ligt op het westen, waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin is toegankelijk via een handige achterom en er is een stenen berging aanwezig. Zie jij jezelf hier al zitten gedurende de warme zomermaanden?

Locatie
De ligging van de woning is ideaal. De wijk Brabantpark grenst aan het centrum van Breda en is slechts 10 minuten fietsen. Daarnaast zijn de in- en uitvalswegen (A16 en A27) gemakkelijk te bereiken en is er een bushalte om de hoek. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het nabijgelegen Brabantplein en scholen en sportfaciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar.

Bijzonderheden:

- Geheel dubbelglas;
- De achterzijde is geheel voorzien van kunststof kozijnen.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten D. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda