Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP: Het betreft een bieden vanaf prijs.
* WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN. MOCHT JE VEEL INTERESSE HEBBEN IN DEZE WONING DAN ZETTEN WE JE GRAAG OP DE RESERVE LIJST. *
In de woning aan de Prof. Titus Brandsmastr 92 in Best ervaar je een heerlijk ruimtelijk gevoel dankzij de goed ingedeelde kamers, waaronder meerdere slaapkamers, een fraaie keuken en een comfortabele badkamer. Een blikvanger is zonder twijfel de gerenoveerde tuin uit 2021. Met een diepte van 30 meter, een dubbele garage en een praktische berging is deze buitenruimte een ware troef. Het geheel maakt dat dit jouw ideale droomhuis kan zijn!
Gelegen aan een serene woonstraat in de geliefde woonwijk "Wilhelminadorp", geniet je hier van de rust en toch alle gemakken dichtbij. Voor je dagelijkse boodschappen wandel je zo naar de nabijgelegen supermarkt, drogist en bakkerij. En als je verder weg moet, maak je geen zorgen: het NS-station en diverse wegen (A2, A50 en A58) zijn uitstekend en snel te bereiken.
Begane grond
Een verzorgde voortuin verwelkomt je bij deze woning. De entreehal geeft toegang tot het toilet, de eerste verdieping en de keuken. De keuken straalt een moderne sfeer uit met haar witte keukenkasten, chromen handvatten en een houten keukenblad. Uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, inbouw oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie is het hier heerlijk koken.
De aangrenzende woonkamer, gescheiden door een sierlijke toog, is dé plek voor gezellige filmavonden, het lezen van een goed boek of ontspannen met familie.
Eerste verdieping
De vaste trap leidt je naar een overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heb je toegang tot een vliering, drie functionele slaapkamers en een stijlvol afgewerkte badkamer.
Deze badkamer, met haar grijze vloer- en wandtegels, is voorzien van moderne gemakken zoals een zwevend toilet, radiator, wastafelmeubel en een douchecabine.
Momenteel zijn de slaapkamers ingericht als een werkkamer, hoofdslaapkamer en een hobbyruimte met wasmachine/droger aansluiting. Uiteraard zijn de kamers geheel naar eigen wensen in te delen.
Buitenruimte
De recent gerenoveerde achtertuin nodigt uit tot zonnige BBQ-middagen, gezellig tuinieren of simpelweg ontspannen met een boek op een ligstoel. Dankzij de betegeling is het onderhoudsvriendelijk en altijd klaar voor jouw volgende buitenactiviteit.
Bijzonderheden
- Goed onderhouden woning
- Drie slaapkamers
- 12 Zonnepanelen (eigendom)
- Spouwmuur Isolatie
- Geïsoleerd middels: muur, dak, glas
- Garage met garagezolder, wanden en vloer zijn geïsoleerd
- Achtertuin gerenoveerd in 2021
- Een berging
- Voorzieningen nabij: station, winkels, ASML, Hightech Campus en scholen
- Goede bereikbaarheid
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Eindwoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 276
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Eindwoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 276
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl