Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze bijzondere vrijstaande woning gelegen op een perceel van ca. 10.327 m² en omringd door adembenemende landschappen. Laat jullie betoveren door de charme van het platteland en de rust die deze plek te bieden heeft. Deze woning is namelijk niet zomaar een huis, het is een plek waar dromen werkelijkheid worden. Met een ruime schuur (ca. 181 m²) die talloze mogelijkheden biedt, kunnen jullie hier je creativiteit de vrije loop laten.

In de periode van 2021-2022 heeft deze woning een schitterende restauratie ondergaan, waarbij met veel zorg en aandacht de karakteristieke elementen zijn behouden. Dit betekent dat jullie kunnen genieten van alle moderne gemakken in een ambiance die doordrenkt is van geschiedenis en authenticiteit.

HIGHLIGHTS:
• De woning biedt de perfecte combinatie van nostalgie en moderniteit, waardoor jullie meteen een gevoel van thuiskomen ervaren.
• Geniet van ultieme ontspanning in een moderne badkamer met een luxueus ligbad en uitzicht op de groene omgeving.
• Duurzaamheid en comfort komen samen in deze volledig elektrische woning, waar jullie zowel verwarmen als koken op milieuvriendelijke wijze!
• Een culinair paradijs: koken in de moderne keuken van 2022 terwijl jullie uitkijken over het weelderige domein, een unieke ervaring voor fijnproevers en natuurliefhebbers.
• Stream moeiteloos jullie favoriete films en series door de aanwezigheid van glasvezel!
• Ontwaak elke dag met het vrolijke gekakel van kippen en het zachte gehinnik van misschien wel paardjes in jullie eigen idyllische tuin, terwijl jullie genieten van een heerlijke kop koffie en omringd worden door kleurrijke bloemen.
• Hebben jullie altijd al gedroomd van het houden van paarden of andere dieren? Wij zien vele mogelijkheden.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte va ca. 113 m², overige inpandige ruimte ca. 2 m², externe bergruimte van ca. 192 m² en een inhoud van 435 m³.

Bijzonderheden:

- Het dak van de schuur is bedekt met asbesthoudende golfplaten
- IBA tank aanwezig
- Koper is verplicht het landschapsplan in stand te houden (bijlage, dataroom: Landschapsplan d.d. 31-07-2023).
- Dankzij de isolatie, houtkachel en isolerende beglazing laag in verbruik en kosten.

Verrichte werkzaamheden:
In de periode van 2021-2022 is de gehele woning verbouwd waarbij het gehele huis is nagelopen:
- De badkamer is compleet vernieuwd in 2021;
- De keuken is vernieuwd in 2022;
- Het dak is geïsoleerd van binnenuit in 2021;
- Alle plafonds zijn vernieuwd en geïsoleerd;
- Het verfwerk binnen en buiten is verricht in 2022;
- De elektriciteit (incl. meterkast) is geheel vernieuwd;
- Alle buitengevels nagelopen, voegwerk hersteld & rondom nieuwe zinken goten en hardstenen vensterbanken.
- De standaarddeuren zijn vervangen door antieke deuren.
- De bestemming is gewijzigd naar wonen.

Jullie wonen nu in Nieuw-Vossemeer (Gemeente Steenbergen) of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Nieuw-Vossemeer is een dorp gelegen in de gemeente Steenbergen aan het Schelde-Rijnkanaal en wordt omringd door het Noord-Brabantse polderlandschap. Net buiten het dorp bevinden zich een tweetal kleine campings. Vanuit Nieuw-Vossemeer zijn er verscheidende wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes in Zeeland en Noord-Brabant lopen. Voor alle benodigde (winkel)voorzieningen zijn jullie zo in het stadscentrum van Steenbergen. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Vol energie komen jullie aan bij de Rubeerdijk 1 middels een rustige toegangsweg en halen bij het uitstappen diep adem. Direct genieten jullie van de rust en de landelijke omgeving. Jullie parkeren de auto en lopen middels de kleurrijke voortuin naar het entree van de karakteristieke vrijstaande woning.

De entree is afgewerkt met een origineel betegelde vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de woonkamer, bijkeuken, betegeld toilet met fonteintje (2022), meterkast en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Ervaar sfeer en warmte door de houtkachel in de woonkamer die zorgt voor de juiste ambiance. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. Middels de ensuite deuren, die het huis karakter geven, biedt de woonkamer toegang tot de keuken. De woonkamer is voorzien van airconditioning (2024).

De half open keuken is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De recht opgestelde keukeninrichting (2022) is voorzien van onderkastjes, diverse inbouwapparatuur, combi-oven, afzuigkap, inductie kookplaat, spoeleiland met vaatwasser, koelkast en inbouwkasten. Geniet van culinaire avonturen terwijl jullie koken in de prachtige keuken, en worden geïnspireerd door het betoverende uitzicht op de groene bloemrijke tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een orginele betegelde vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De bijkeuken is voorzien van een trapkast, aansluiting wasmachine en een inbouwkast. Middels de bijkeuken lopen jullie door de openslaande tuindeur de riante tuin in.

1e VERDIEPING (houten vloer)

Middels de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de moderne badkamer en de bergzolder middels een vlizotrap.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, riante knieschotkast en airconditioning (2024).

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en biedt toegang tot de tweede bergzolder middels een luik.

Welkom in jullie eigen oase van rust en luxe! Deze prachtige badkamer (2021), uitgerust met alle moderne gemakken, zorgt ervoor dat jullie na een lange werkdag echt even tot rust kunnen komen. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet, natuurlijke- en mechanische ventilatie, douche en dubbele wastafel. De badkamer beschikt over een inbouwkast waar de huurboiler zich bevindt.

2e VERDIEPING (houten vloer)

De woning beschikt over twee bergzolders die voldoende ruimte bieden voor jullie dierbare herinneringen, seizoensspullen en meer, terwijl jullie tegelijkertijd een gevoel van rust en organisatie in huis behouden.

TUIN
Zodra jullie naar buiten lopen, genieten jullie alle seizoenen van het buitenleven. De woning beschikt over een tuin rondom. Welkom in deze betoverende tuin. Geniet van de diversiteit aan zitplekjes, het vrolijke gekakel van tokkelende kippen en de mogelijkheid om paarden of kleinvee te houden in het ruime weiland. Met een waterput die 6 kuub regenwater kan opvangen, een bloeiende moestuin o.a. en een vijverpartij is dit de ultieme plek waar rust en natuur samenkomen. Hebben jullie altijd al gedroomd van het houden van paardjes of andere dieren? Dankzij de omliggende percelen is dat hier meer dan mogelijk!

De riante schuur (ca. 181 m²) bestaat uit damwandplaten, stalen spanten en houten gordingen. Het dak van de schuur is bedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur beschikt over elektra. Het tuinhuis is opgebouwd uit houten delen en een zadeldak met pannen. Het tuinhuis beschikt over elektra.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 435
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel G
Garage opp 181
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 10327
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 435
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel G
Garage opp 181
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 10327
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?