Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jullie zijn opzoek naar een heerlijke vrijstaande woning met garage en een riante tuin rondom, waar jullie op ieder moment van de dag kunnen genieten van het zonnetje? Woondromen zouden zomaar eens werkelijkheid kunnen worden!

Deze heerlijke vrijstaande woning is de woning waar jullie met het gezin heel veel mooie jaren gaan beleven. Na een werkdag heerlijk tot rust komen in de achtertuin die op het zonnige zuidoosten is gelegen en nog eens beschikt over veel privacy. Of in het weekend een gezellige spelletjesavond in de riante living met vrienden of familie? Dit kan allemaal in deze toffe woning!

HIGHLIGHTS
• Motorliefhebbers, verzamelaars of hobbyisten opgelet! Wij bieden een ruime garage van ca. 26 m² die een tal van mogelijkheden biedt voor al jullie wensen, zoals het verbouwen tot kantoor- of praktijkruimte of voor gelijkvloers wonen in de toekomst.
• Vergeet een zonnige vakantie in het buitenland! In deze prachtige tuin op het zuidoosten kunnen jullie met het gezin, de familie en vrienden heerlijk genieten van de zon, onder het genot van een hapje en een drankje.
• Lekker veel (logeer)ruimte met maar liefst 4 slaapkamers! Erg handig voor jullie eventuele gezinsuitbreiding natuurlijk.
• De houtkachel in de woonkamer zorgt voor de juiste sfeer en romantiek.
• Hebben jullie auto's die veilig geparkeerd moeten worden? De oprit en garage zorgen ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Sfeervol, maar ook ruim wonen? Geen probleem, wij bieden een woonoppervlakte van ca. 151 m², overige inpandige ruimte (garage) 26 m², gebouw gebonden buitenruimte ca. 2 m² en een inhoud van 619 m³.

Bijzonderheden:
- Deze woning is volledig voorzien van isolerende beglazing en grotendeels voorzien van elektrische rolluiken.
- Het dak van de woning is 2 jaar geleden vernieuwd. Platte daken zijn ca. 4 jaar oud.
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Nieuw-Vossemeer (Gemeente Steenbergen) of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Nieuw-Vossemeer is een dorp gelegen in de gemeente Steenbergen aan het Schelde-Rijnkanaal en wordt omringd door het Noord-Brabantse polderlandschap. Net buiten het dorp bevinden zich een tweetal kleine campings. Vanuit Nieuw-Vossemeer zijn er verscheidende wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes in Zeeland en Noord-Brabant lopen. Voor alle benodigde (winkel)voorzieningen zijn jullie zo in het stadscentrum van Steenbergen. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in de rustige én kindvriendelijke woonwijk, parkeren de auto op de riante oprit en lopen middels de fraai aangelegde voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, deels schoonmetselwerk en deels sierpleister wanden en een spuitwerk plafond. De hal biedt toegang tot de meterkast, bergkast, betegeld toilet met fonteintje, keuken en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels betegeld en deels gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van een natuurstenen keukenblad, onder- en bovenkastjes, spoelbak, keramische kookplaat, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Hier kunnen jullie heerlijke gerechten bereiden! De keuken biedt toegang tot de woonkamer en achtertuin.

Omringd door een gezellige sfeer in de woonkamer, verzamelen jullie je met familie en vrienden voor een spelletjesavond vol nieuwe herinneringen. De ruime woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en sierbalken plafond. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de riante raampartijen, elektrisch rolluik aan voor- en zijgevel en een houtkachel.

De woning beschikt over een tuin rondom. De voortuin is fraai aangelegd en voorzien van een ruime oprit. De achtertuin is de ideale plek om te genieten van het buitenleven! De achtertuin is voorzien van diverse borders, sierbestrating, pergola met blauwe regen, houthok, buitenkraan en een elektrisch zonnescherm (doek van zonnescherm is ca. 4 jaar oud).

Zoeken jullie dé perfecte plek om jullie motoren, auto of fietsen te stallen? Check! De aangebouwde garage (ca. 26 m²) is voorzien van dakisolatie, elektra en een elektrische roldeur.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de riante vaste trap bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, gestucte wanden en gipsplaten plafond. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een tweetal elektrische rolluiken.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en elektrisch rolluik.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en gespoten gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een elektrisch rolluik en aansluiting wasmachine en droger.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en gipsplaten plafond. De badkamer is voorzien van een douchecabine, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel en design radiator.

2e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de riante vaste trap bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De overloop biedt toegang tot de vierde slaapkamer, bergkast en opstelplaats CV-Ketel (Bosch, 2010).

Slaapkamer 4 is afgewerkt met vloerbedekking, deels behang en deels houten schrootjes wanden en gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouw- en knieschotkasten.

_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 619
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 229
Garage opp 26
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 434
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 619
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 229
Garage opp 26
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 434
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?