Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Leuke instapklare tussenwoning op gunstige woonlocatie aan een rustige woonstraat kort nabij het centrum van Eindhoven!

Betreft een tussenwoning op een ruim perceel en met een drietal slaapkamers, een vernieuwde badkamer, toilet en complete keukeninrichting. Deze woning is door de huidige eigenaren goed onderhouden en de binnenzijde van de woning is afgelopen jaar nog geheel geschilderd.

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Geheel afgewerkt met pleisterwerk wanden en stucwerk plafonds; - Voorzien van een vernieuwde keukeninrichting met inbouwapparatuur; - Badkamer gerenoveerd in 2021; - Diepe tuin op het zonnige westen; - Nette verzorgde instapklare woning.

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat met voldoende openbare parkeergelegenheid. De gehele woning is afgewerkt met pleisterwerk wanden en stucwerk plafonds. De vloeren zijn voorzien van nette laminaatvloeren.

HAL/ENTREE Entree met gardererobe, trapopgang, provisiekast met meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje, doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/ KEUKEN Woonkamer met eet- en zitgedeelte alsmede open keuken in hoekopstelling. De vernieuwde keukeninrichting (2018) is voorzien van inbouwapparatuur te weten een combi oven-/ magnetron, inbouwkoelkast, vriezer, inductiekookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 7m²): Slaapkamer met inbouwkast alsmede aansluitingen voor was- en droogvoorziening. Deze kamer is momenteel als kinderkamer in gebruik; Slaapkamer 2 (ca. 10m²): Ruime "master" slaapkamer, eveneens met inbouwkast, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 10m²): Derde ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning.

ZOLDERVERDIEPING Bereikbaar middels een vlizotrap zolderverdieping/ bergzolder met opstelplaats voor de C.V.-installatie (Nefit HR Combiketel bouwjaar 2016). De verdiepingsvloer is voorzien van isolatie.

TUIN Voortuin, achtertuin met vrijstaande stenen berging en de achterom. De achtertuin is gelegen op het zonnige westen en is ca. 14 meter diep.

LOCATIE EN LIGGING Deze leuke woning is gelegen op korte afstand van o.a. natuurgebied "Genneper Parken" alsmede de "Stratumse Heide" en het stadswandelpark. Tevens tref je in de omgeving een supermarkt, bloemisterij, dierenwinkel, kapper, basisschool, kinderopvang en diverse sportvoorzieningen. Op korte afstand bevindt zich ook de bushalte.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een leuke instapklare tussenwoning met drietal slaapkamers; - Gunstige ligging aan een rustige woonstraat kort nabij het stadscentrum van Eindhoven; - De woning is geheel afgewerkt met pleisterwerk wanden en stucwerk plafonds; - Grotendeels voorzien van dubbele beglazing; - Vernieuwde keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur; - Gerenoveerde badkamer en toiletruimte; - Aanvaarding in overleg (op korte termijn mogelijk); - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 257

Overige

Perceel oppervlakte 133

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 257

Overige

Perceel oppervlakte 133

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA