Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze hoekwoning van het type semi-bungalow is in 2008 gebouwd en voldoet aan moderne standaarden. Naast een compleet woonprogramma op de begane grond beschikt het huis over 2 extra slaapkamers en een 2e badkamer. De ligging in het centrum van Geldrop zorgt voor veel gemak. Hierdoor is het huis ideaal voor mensen die comfort zoeken maar ook voldoende ruimte willen hebben in de woning voor hobby of logés. Deze A label woning heeft 6 zonnepanelen.

Indeling: Overdekte entree via de ruime oprit; hal met laminaatvloer die in de gehele is doorgelegd (m.u.v. sanitaire ruimtes en garage); meterkast; toilet met hangcloset en fonteintje; gezellige en lichte woonkamer van ongeveer 40 m2 met openslaande deuren naar de tuin; een half open forse woonkeuken van 18 m2 met een keukeninrichting in hoekopstelling. Naast veel kast- en lade ruimte is er een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron/oven combinatie en koelkast. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin, naar de slaapvleugel, naar de garage en een trap naar de verdieping; de slaapkamer is ruim 18 m2 groot en heeft openslaande deuren naar de zonnige patiotuin. Ook is vanuit de slaapkamer de badkamer bereikbaar, die voorzien is van een douche, een badkamermeubel met wastafel en spiegel, ligbad en een 2e toilet (hangcloset). De inpandige garage is via de keuken bereikbaar waardoor deze ook een bijkeuken functie heeft. Daarnaast is de garage deels wat breder en heeft 2 ramen en een elektrisch bedienbare garagedeur (secionaaldeur). De garage is ruim 19 m2 groot en heeft meer dan voldoende bergruimte.

1e Verdieping; overloop; slaapkamer 2 van circa 12 m2; slaapkamer 3 van circa 6 m2; badkamer 2 met een wastafel en douche; 3e toilet met fonteintje; berging/wasruimte met o.a. de WTW-unit en aansluiting voor wasmachine en -droger; stookruimte met de HR-CV combi ketel (2008) en de daaraan gekoppelde boiler voor het warm water.

Er is een fijne patiotuin met een overkapping waardoor je altijd lekker beschut buiten kan zitten. Praktisch zijn de openslaande deuren vanuit de woonkamer en slaapkamer waardoor de patiotuin echt een verlengstuk van de woning is.

Naast de woning ligt een strook grond (circa 1 meter breed) die bij het perceel hoort.

Bijzonderheden: * deze hoek semi-bungalow is in 2008 gebouwd en volledig geïsoleerd * er zijn 6 zonnepanelen. * voor de ventilatie is er een warmte-terug-win systeem aanwezig * binnen een straal van 500 meter liggen veel centrumvoorzieningen waaronder het gezellige horeca plein, ziekenhuis, bibliotheek en kasteeltuin. * zeer goede bereikbaarheid zowel per auto als met openbaar vervoer. Bushaltes op loopafstand (circa 250 meter). Geldrop beschikt over een NS station (circa 1200 meter).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 237

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 237

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA