Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat is het toch leuk wonen in de populaire Bloemenbuurt-Zuid in Stratum. Een jonge woonwijk (bouwjaar woning 2011) met alle voorzieningen om de hoek (basisschool, winkels) en het stadscentrum en de Genneper Parken binnen handbereik. Dit super fijne gezinshuis heeft daarbij ook nog een energielabel A, een fijne tuin op het zuiden en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen, afgesloten parkeerterrein.

Indeling: Begane grond: Entree naar ontvangsthal met toilet (v.v. wandcloset en fontein), trapopgang en meterkast. Doorzonwoonkamer met laminaatvloer, vloerverwarming, praktische bergkast en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. De open keuken maakt een meer dan verzorgde indruk en heeft een kunststof inrichting in hoekopstelling welke is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. De achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen en mooi aangelegd met een groot overdekt terras en een border met vaste beplanting. achterop op het perceel staat de ruime berging (met elektra en is de overdekte achterom naar het achtergelegen parkeerterrein.

1e verdieping: Overloop naar 3 slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met inloopdouche, 2e toilet en badmeubel met wastafel.

2e verdieping (zolder): Middels vaste trap te bereiken zeer grote zolderruimte (slaapkamer 4) met dakraam, aansluiting voor de wasmachine en opstelling van de c.v.-combiketel.

Bijzonderheden: • Ligging in de populaire jonge woonwijk Bloemenbuurt-Zuid, net buiten de ring van Eindhoven. Het stadscentrum is binnen 5-10 fietsminuten te bereiken en de Genneper Parken liggen om de hoek. • Energielabel A! De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing. • Met eigen parkeerplaats op het achtergelegen, afgesloten parkeerterrein. Het parkeerterrein betreft een mandelig gemeenschappelijk eigendom tussen de eigenaren die met hun woning grenzen aan het terrein

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars