Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op ideale locatie op korte afstand van het centrum ligt deze levensloopbestendige twee-onder-één kap woning met o.a. een slaap- en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers op de verdieping, fijne leefruimte, inpandige berging en eigen oprit. Op zoek naar een woning waar slapen op de begane grond mogelijk is? Of een aparte speel- of werkruimte op de begane grond? Misschien zelfs praktijkruimte met eigen entree? Het kan hier allemaal! Maak snel een afspraak en kom kijken wat deze woning je te bieden heeft.

Begane grond: Via netjes aangelegde voortuin toegang tot de entree van de woning. Binnenkomst in de hal, met toegang tot trapopgang, toiletruimte, leefruimte en meterkast (met o.a. 5 groepen, aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting). Deels betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer van ca. 25 m², gelegen aan de achterzijde. Deze ruimte heeft veel lichtinval door o.a. de twee openslaande tuindeuren aan de tuinzijde. Daarnaast is er een praktische bergkast, alsmede toegang tot de keuken en het tussenportaal. De keuken ligt aan de straatzijde en is voorzien van een eenvoudige inrichting, bestaande uit aanrecht met onder- en bovenkasten, gasfornuis met oven/grill en afzuigkap. Er is tevens een losstaande koel-/vriescombinatie en ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Portaal met toegang tot slaapkamer, badkamer en berging. Volledig betegelde badkamer met douche, wastafel, toilet, designradiator en vloerverwarming. Via de badkamer is de slaapkamer toegankelijk. Slaapkamer 1 van ca. 11 m² met deur naar achtertuin. De inpandig bereikbare berging ligt aan de voorzijde van de woning. Deze is tevens via loopdeur bij de oprit toegankelijk. De berging is ca. 8 m² en voorzien van opstelling c.v.-ketel (Nefit Topline 2012) en verwarming.

Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Slaapkamer 2 is ca. 14 m², ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van dakkapel en Velux dakvenster. Er is opbergmogelijkheid onder de kaphelling. Slaapkamer 3 is ca. 10 m², ligt aan de achterzijde en is voorzien van Velux dakvenster, inbouwkast met schuifdeuren en bergruimte onder de kaphelling. Via een luik met vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Slaapkamer 4/wasruimte is ca. 6 m², ligt eveneens aan de achterzijde en is voorzien van Velux dakvenster. Er bestaat een mogelijkheid op deze kamer een badkamer te maken. Thans is deze ruimte in gebruik als wasruimte, met aansluiting voor wasapparatuur en er is bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: Gezellige en onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het Zuidwesten. De tuin is ingericht met een overdekt terras, betegeling en plantenborders. Aan de voorzijde een netjes aangelegde voortuin en een oprit voor het plaatsen van de auto.

Bijzonderheden: -De woning is nagenoeg volledig voorzien van vinyl vloer. -Elektrische vloerverwarming op de badkamer. -Mogelijkheid voor het creëren van een badkamer op de verdieping. Afvoeren voor toilet en douche, alsmede wateraansluiting reeds aanwezig. -De woning is op de begane grond geschikt voor rolstoelgebruikers. -De slaapkamer op de begane grond is eventueel ook geschikt voor het gebruik als bijvoorbeeld praktijk/-werkruimte, met door de berging een separate entree. -Het huis ligt op een ideale locatie, vlakbij het centrum van Best. Het NS-station alsmede alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Scholen (basisschool en voortgezet (tweetalig) onderwijs) zijn op korte (fiets)afstand gelegen. Daarnaast is het snelwegennet rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) snel te bereiken.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems