Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime en instapklare tweekapper is voorzien van een ruime woonkamer, een moderne keuken, 4 slaapkamers en een fijne achtertuin met overkapping. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten. Daarnaast heeft de woning 10 zonnepanelen, een inpandig te bereiken garage en een oprit welke parkeergelegenheid biedt voor 2 auto's. Het geheel is gelegen op een gewilde locatie in woonwijk Speelheide. Kom kijken bij dit leuke huis want het is absoluut de moeite waard!

Begane grond Entree aan de zijkant van de woning. Binnenkomst in de hal welke toegang geeft tot de vernieuwde meterkast, het toilet en de woonkamer. De hal is voorzien van een laminaatvloer. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met sfeervolle open haard, een fraaie laminaatvloer, convectorputten en schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. Deze ruimte geniet van veel daglichttoetreding middels de grote raampartijen. De keuken is voorzien van een fraai werkblad, voldoende opbergruimte, 1,5 spoelbak en diverse inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De wanden zijn deels betegeld en de vloer is voorzien van een laminaatvloer in tegellook. Deze ruimte is voorzien van aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en de droger. Ook is er een uitstortgootsteen aanwezig. Vanuit de bijkeuken zijn zowel de achtertuin als de garage te bereiken.

Eerste verdieping Overloop met laminaatvloer geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 17 m². Deze kamer is voorzien van een vaste kastenwand. Slaapkamer II is ca. 14 m² en ligt aan de voorzijde. Slaapkamer III is tevens aan de achterzijde gesitueerd. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 8 m². Via deze slaapkamer heeft men toegang tot het balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Volledig betegelde badkamer met wandcloset, ruime inloopdouche, dubbele wastafel, designradiator en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met laminaatvloer en airconditioning. Stook-/opbergruimte met opstelling C.V.-ketel (Remeha Quinta, 2002). Slaapkamer IV (ca. 18 m²) met laminaatvloer en dakkapel. Deze kamer geniet van extra veel daglichttoetreding vanwege de raampartijen in de nok aan de voorkant van de woning. Ook is hier praktische opbergruimte aanwezig achter de knieschotten.

Tuin De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en is voorzien van een terras met zonneluifel, een tweede terras met terrasoverkapping, een gazon, buitenkraantje en diverse plantenborders.

Garage Inpandig te bereiken garage met stalen kanteldeur, elektra, verwarming en waterpunt.

Bijzonderheden - Ruime en instapklare tweekapper; - parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein; - inpandige garage; - veel lichtinval in deze woning middels de grote raampartijen; - 10 zonnepanelen; - aangesloten op het glasvezelnetwerk; - deels houten kozijnen, deels kunststof kozijnen; - deels dubbel glas en deel HR++ glas); - energielabel B; - het behang en schilderwerk aan de binnenzijde van de woning dateert van 2022; - het buitenschilderwerk dateert uit 2021/2022; - de woning is gelegen in de gewilde woonwijk "Speelheide", nabij alle voorzieningen zoals winkels, basisschool, voortgezet onderwijs, diverse sportverenigingen en uitvalswegen. Gunstige ligging ten opzichte van de A2, A50 en A58.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 614

Overige

Perceel oppervlakte 270

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 614

Overige

Perceel oppervlakte 270

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems