Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royale vrijstaand geschakelde herenhuis heeft een oppervlakte van maar liefst 174 m² en is gelegen op een fraai hoekperceel van maar liefst 317 m² met vrij uitzicht aan de zijkant. De begane grond beschikt over een royale woonkamer, een fijne keuken, een inpandige berging alsmede een extra ruimte op de begane grond welke in gebruik genomen kan worden als bijvoorbeeld speel- of werkkamer. Daarnaast is de woning voorzien van 3 ruime slaapkamers, een zolder en parkeergelegenheid op eigen terrein, alsmede energielabel A! Het geheel is gelegen op een uitstekende locatie op korte afstand van winkels, scholen en speelgelegenheden voor de kinderen. Ook overige voorzieningen zoals het NS-station, sportvoorzieningen en de ontsluitingswegen zijn vanuit hier goed en snel bereikbaar.

Begane grond: Entree via voortuin met oprit. De oprit is voorzien van een overkapping. Binnenkomst in de hal. De hal is voorzien van een houten vloer (doorgelegd in woonkamer) en geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping (met daaronder bergruimte) en de woonkamer. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime woonkamer voorzien van een erker aan de voor- en zijkant, openslaande tuindeuren aan de tuinzijde en een mooie massief houten vloer (Di Legno). De keuken ligt aan de achterzijde van de woning, is voorzien van tegelvloer en staat in verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoek opgesteld en bestaat uit voldoende opbergruimte, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en twee vaatwassers. Via de keuken is een praktische hobby-, speel en/of werkruimte bereikbaar. Deze multifunctionele ruimte kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit hier toegang tot de inpandig te bereiken berging en openslaande deuren geven toegang tot de oprit. De inpandige berging is voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. Deze multifunctionele ruimte voor allerlei doeleinden gebruikt worden en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping: Slaapkamer I is een royale ouderslaapkamer van ca. 18 m² en ligt aan de voorzijde van de woning. Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Slaapkamer II is ca. 9 m² en ligt aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer III is tevens aan de achterzijde gelegen en is ca. 8 m². In de slaapkamers en op de overloop ligt vloerbedekking (op de ouderslaapkamer tot de kast gelegd). Volledig betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en designradiator. Er is tevens vloerverwarming. Deels betegelde, separate toiletruimte met toilet en fonteintje.

Tweede verdieping: De zolderetage is bereikbaar middels een vaste trap. Open zolderruimte met laminaatvloer, aansluitmogelijkheid voor wasapparatuur, unit mechanische ventilatie en opstelling c.v.-ketel. Daglicht en ventilatie middels Velux dakvenster.

Tuin: Voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en is voorzien van eenvoudige houten overkapping en tuinhuisje, alsmede aangelegd met terras, betegeling, gazon en beplanting. De tuin is volledig omsloten en afsluitbaar door middel van een poort aan de zijkant.

Bijzonderheden: -Royaal vrijstaand-geschakeld woonhuis met inpandige berging; -Extra ruimte op de begane grond, voor vele doeleinden geschikt; -De ouderslaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik; -Vloerverwarming in keuken, extra ruimte begane grond en badkamer; -Er is glasvezelaansluiting; -C.v.-ketel (Intergas, 2013); -Vrij uitzicht vanwege ligging op fraai hoekperceel; -Energielabel A; -De woning is gelegen op een zeer gewilde locatie in de wijk Heivelden, op korte afstand van winkels, scholen en speelgelegenheden voor de kinderen. Ook de overige voorzieningen zoals het NS-station, de bushalte, sportvoorzieningen en de ontsluitingswegen zijn vanuit hier goed en snel bereikbaar.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 623

Overige

Perceel oppervlakte 317
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 623

Overige

Perceel oppervlakte 317
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems