Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royale geschakelde woonhuis heeft een woonoppervlakte van 154 m² en is gelegen op een fraai perceel van maar liefst 316 m². De begane grond beschikt over een royale woonkamer, een fijne keuken, een praktische bijkeuken alsmede een werkkamer op de begane grond. Daarnaast is de woning voorzien van 5 slaapkamers en gelegen op korte afstand van winkels, scholen en speelgelegenheden voor de kinderen. Ook overige voorzieningen zoals het NS-station, sportvoorzieningen en de ontsluitingswegen zijn vanuit hier goed en snel bereikbaar.

Begane grond: Binnenkomst in de entree/hal met meterkast. Hier bevindt zich tevens de verdeler voor de vloerverwarming (begane grond). Compleet betegelde toiletruimte met fonteintje. Zeer ruime en lichte woonkamer met erkers aan de voorkant en zijkant, een strakke open haard en dubbele tuindeuren Open keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, magnetron, koelkast en 5-pits gasfornuis met wokbrander. Praktische bijkeuken met extra kastruimte. Speelkamer c.q. kantoor en inpandig bereikbare berging.

1e verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, separate toiletruimte en badkamer. 3 Slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloer en de ouderslaapkamer is voorzien van ruime inloopkast. Volledig betegelde badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel (in 2022 gerenoveerd). Betegelde tweede toiletruimte met fontein.

2e verdieping: Overloop met lichte laminaatvloer met toegang tot twee slaapkamers. Slaapkamer 4, met opbergruimte onder de kaphelling. Slaapkamer 5, met toegang tot ruimte voor de CV ketel, mechanische ventilatie, aansluiting wasmachine & droger en extra bergruimte.

Tuin: Op het Zuidwesten gelegen ruime achtertuin, met terras en vrije achterom. Aan de voorzijde een bestrate oprit met ruimte voor twee auto’s en overkapping bij de voordeur. Er is een buitenkraantje bij zowel de voordeur en achterdeur.

Ligging: Best is een aantrekkelijke woon- en werkgemeente ten noorden van Eindhoven te midden van bos- en natuurgebieden. In het centrum vind je een uitgebreid scala aan winkels en tal van andere voorzieningen. Maar ook in de wijk zijn voldoende faciliteiten aanwezig, zoals een winkelcentrum en meerdere basisscholen op loopafstand. Best is gunstig gelegen ten opzichte van de belangrijke snelwegen (A2, A58, A50) en heeft een eigen treinstation (1,7 km) en goede busverbindingen (bushalte Heivelden: 200 m).

Bijzonderheden • Vrijstaand-geschakelde woning, gebouwd in 2000. • Energielabel A. • Gehele woning voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. • Verwarming en warmwater middels Cv-ketel (vloerverwarming en radiatoren). • Goede parkeermogelijkheden met extra openbare parkeerplekken aan de voorkant en zijkant van de woning. • Elektrische zonwering (zonnescherm en screen).

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 522

Overige

Perceel oppervlakte 316
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 522

Overige

Perceel oppervlakte 316
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems