Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare eengezinswoning met o.a. een moderne keuken en sanitair, 4 slaapkamers en een ruime achtertuin met vrijstaande stenen berging en achterom. De woning is gelegen op een centrale locatie in woonwijk Naastenbest met vrij uitzicht aan de voorzijde op een speelveldje. Voorzieningen zoals winkels, het NS-station, uitvalswegen, scholen en speelvoorzieningen zijn in de nabije omgeving gelegen. Maak nu een afspraak voor bezichtiging en laat je verrassen door alles wat de woning te bieden heeft.

Begane grond Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een fraaie visgraat pvc vloer en vloerverwarming (doorgelegd in de keuken en de woonkamer). De hal geeft toegang tot het toilet, een praktische provisiekast, de woonkamer, de keuken alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De provisiekast biedt praktische opbergruimte. Ook bevindt zich hier de groepenkast. De woonkamer geniet van veel natuurlijke lichtinval vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde van de woning. Een elektrische haard in de schouw zorgt voor extra sfeer. Ook is er airconditioning aanwezig. De dichte keuken is geplaatst is een rechte wandopstelling en beschikt over voldoende opbergruimte, een werkblad, spoelbak, een oven, kookplaat met afzuigkap en vaatwasser. Tevens tref je hier de aansluiting ten behoeve van de wasmachine aan. Via een loopdeur is de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een ruime kast. De overloop is voorzien van een fraaie laminaatvloer (doorgelegd in de slaapkamers). Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is maar liefst 10 m². Slaapkamer II is aan de achterzijde gelegen en is ca. 10 m². Slaapkamer III is ca. 8 m² en ligt tevens aan de achterzijde. De moderne en volledig betegelde badkamer heeft een wandcloset, bad, wastafel in meubel en designradiator.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met laminaatvloer en opstelling C.V.- ketel (Remeha Tzerra, ca. 2013). Slaapkamer IV met dakraam, laminaatvloer en airconditioning. Deze ruimte heeft een afmeting van ca. 9 m².

Tuin De tuin is gelegen op het zuidwesten en is grotendeels bestraat. Daarnaast is er een buitenkraantje aanwezig alsmede een gazon, vrijstaande stenen berging en een achterom.

Bijzonderheden - Instapklare eengezinswoning met tuin op het zuidwesten; - de woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing; - het dak van de woning is geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen; - er liggen maar liefst 12 zonnepanelen op het dak; - de woonkamer en zolder zijn voorzien van airconditioning; - de begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. het toilet); - de woonkamer en slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken; - de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - vrij uitzicht aan de voorzijde van woning op een speelveldje; - voorzieningen zoals winkels, scholen, sportaccommodaties, het NS-station en uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 158
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 158
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems