Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze leuke tussenwoning is helemaal opgeknapt en keurig onderhouden. De aan de achterzijde uitgebouwde woning beschikt over een royale woonkamer (vloerverwarming) met open, vernieuwde keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de vernieuwde badkamer. Op de langgerekte overloop van de 1e verdieping is een ruime vaste kast aanwezig. Achter de woning staat een berging waar de aansluitingen zijn voor de wasmachine en de wasdroger. De achtertuin heeft een achterom en is gezellig ingericht. De woning is grotendeels geïsoleerd en beschikt over energielabel C.

Deze woning is gelegen aan de Sibeliusstraat 12 een gewilde straat in Bergen op Zoom. De woning ligt dichtbij een supermarkt, scholen en sportvereniging. Het historische stadscentrum van Bergen op Zoom is binnen luttele minuten fietsen bereikt. Mocht u buiten de stad moeten zijn, de uitvalsweg naar de autosnelweg A4/A58 richting Rotterdam, Antwerpen, Breda en Vlissingen ligt om de hoek.

Zoekt u een leuke woning met een gezellige achtertuin die goed is onderhouden en is gelegen in een gewilde straat/wijk, bel dan voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Hal
De woning wordt betreden in de langgerekte hal. Aan het einde van de hal bevinden zich het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal bevindt zich de meterkast. Deze beschikt over 12 elektragroepen. De hal is afgewerkt met gestucte wanden en plafond en laminaat op de vloer. Tevens is een grote spiegel aanwezig tegen de wand van de hal.

Toilet
Het toilet is onder de trapopgang gesitueerd en beschikt over een hangcloset en fontein. De wanden van het toilet zijn tot halfhoog betegeld met hierboven stucwerk.

Woonkamer
De hal geeft via een dubbele deur toegang tot de woonkamer. De woonkamer is zeer royaal te noemen en staat in open verbinding met de keuken. Aan de achterzijde van de woonkamer geven tuindeuren toegang tot de achtertuin. Door de grootte van de woonkamer geeft het de mogelijkheid om meerdere zithoeken te creëren en een eettafel te plaatsen. De woonkamer is afgewerkt met gestucte wanden en plafond, waarin spots zijn ingebouwd, en laminaat op de vloer waaronder vloerverwarming aanwezig is.

Keuken
De vanuit de woonkamer toegankelijke keuken is gesitueerd in de uitbouw aan de achterzijde van de woning. Voor de lichtinval zorgt een lichtkoepel. De in mat wit uitgevoerde hoek opgestelde keuken beschikt over een kunststof werkblad met spoelbak en mengkraan. Ingebouwd zijn een 5 pits gaskooktoestel inclusief wokbrander met hierboven de afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/grill/magnetron en een koel-/vriescombinatie. De keuken is op dezelfde wijze afgewerkt als de woonkamer.

Berging
Direct achter de keuken, bereikbaar via de achtertuin, is de royale berging gelegen. In de berging zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger. In de berging is verder een uitgietbak aanwezig en is ruimte voor bijvoorbeeld een extra koelkast of vriezer. De berging is afgewerkt met gestucte wanden en plafond en op de vloer liggen tegels waaronder vloerverwarming aanwezig is.

De trapopgang in de hal komt uit op de langgerekte overloop van de 1e verdieping. Op de overloop is langs de wand een vaste kast aanwezig die de mogelijkheid bieden om veel spullen op te bergen. Tevens hangt in deze kast de cv-ketel. Dit betreft een Remeha Avanta van het bouwjaar 2013 (eigendom). De overloop geeft toegang aan 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 (ca. 9,5 m2)
Deze slaapkamer is aan het begin van de overloop aan de achterzijde van de woning gelegen. Via het raam wordt uitgekeken op de achtertuin en de achtergelegen bebouwing. De slaapkamer biedt plaats voor een 2-persoons bed met kledingkast en is afgewerkt met gestucte wanden en plafond met op de vloer laminaat.

Slaapkamer 2 (ca. 15 m2)
Deze ruime slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De slaapkamer biedt plaats voor een 2-persoonsbed met kledingkast en is op dezelfde wijze afgewerkt als slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 6,5 m2)
Deze slaapkamer is naast slaapkamer 2 aan de voorzijde van de woning gelegen. De slaapkamer is nu in gebruik als strijkkamer maar kan uiteraard als slaapkamer worden gebruikt. Er is plaats voor een 1-persoonsbed en kledingkast. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1 en 2.

Badkamer
De vernieuwde badkamer is gelegen tussen slaapkamer 1 en 2. De verwarmde badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met regendouche en handsproeier, waskom op een wastafelmeubel en een hangcloset. De vloer, de wand boven de wastafel, de achterwand van het toilet en het douchegedeelte zijn betegeld. De rest van de wanden en het plafond zijn gestuct. Een lichtkoepel zorgt voor de lichtinval in de badkamer.

Tuin
De op het (noord)oosten gesitueerde tuin is vanuit de woonkamer toegankelijk. Door de ligging van de tuin is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. De gezellige tuin is aangelegd met bestrating, een gazon, plantenborders en een terras. Op het terras is een pergola aanwezig. Aan de zijkant van de tuin is een overkapping aanwezig voor de kliko’s. De tuin is omheind met deels een gemetselde schutting en deels een houten schutting. De tuin beschikt over een achterom.

* Goed onderhouden tussenwoning
* In de woonkamer en keuken is vloerverwarming aanwezig
* Aan de voorzijde van de woning zijn screens aanwezig
* Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2022 uitgevoerd
* De woning beschikt volledig over dubbel glas
* De woning beschikt over energielabel C
* Vrij parkeren in de straat

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1923
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 424
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 10
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 140
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.25
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1923
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 424
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 10
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 140
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.25
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij