Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gewilde woonwijk Belcrum gelegen karakteristieke, deels uitgebouwde jaren ’30-tussenwoning met heerlijke tuin op het zonnige westen/noord-westen, praktische berging en een achterom. De woning beschikt over een royale woonkamer in directe verbinding met de keuken, bijkeuken/tuinkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping én de mogelijkheid om de 2e verdieping bij de woning te betrekken waardoor een extra slaapkamer gecreëerd kan worden. De woning is gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Breda en het NS-station Breda Centraal. Met enige modernisering dient u rekening te houden en de woning is desgewenst per direct beschikbaar.

Bouwjaar ca. 1938 Inhoud ca. 333m³ Woonoppervlakte ca. 82m² Perceeloppervlakte 117m²

LIGGING EN OMGEVING De woning bevindt zich net buiten de stadskern van de bourgondische stad Breda. Het centrum met haar vele voorzieningen en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand goed bereikbaar. De woonwijk Belcrum is in 2020 uitgeroepen tot beste woonwijk van Nederland en biedt veel ruimte aan creatieve ondernemers, heeft een eigen creatief havengebied en diverse eigen horecagelegenheden waaronder Brouwlokaal Frontaal, Brak en Pier 15 met een heerlijk terras aan het water. Er worden daarnaast veel activiteiten ontplooid door de bewoners van deze wijk zoals de jaarlijkse burenbrunch met een lange tafel op de Speelhuislaan en de vergroening die afgelopen jaren in heel de wijk is doorgevoerd.Het vernieuwde NS-station Breda Centraal bevindt zich eveneens op korte loopafstand. Via goed bereikbare uitvalswegen is er een vlotte aansluiting met de snelwegen A16, A58 en A59.

BOUWKWALITEIT De woning is op degelijke, traditionele wijze gebouwd en in de loop der jaren goed onderhouden. De woning wordt verwarmd en voorzien in warm water via de cv-ketel (merk: Itho Daalderop) en alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. De meterkast is voorzien van 5 groepen.

INDELING BEGANE GROND Hal met entree, meterkast, garderobe en toegang tot de woonkamer; fijne woonkamer (ca. 25m2) met schouw, praktische kast, verdiepte trapkast en (afgesloten) trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde staat de woonkamer in verbinding met de keuken; eenvoudige keuken in wandopstelling voorzien van afzuigkap, koelkast, spoelbak en vele bergkasten. Vanuit de keuken is toegang tot de achtergelegen badkamer en tuinkamer/bijkeuken; badkamer voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, verwarming en closet (ca. 2.08 x 1.11m.); ruime tuinkamer/bijkeuken (ca. 2.78 x 2.30m.) die later aan de woning is gebouwd met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en toegang biedt tot de tuin middels een toegangsdeur; onderhoudsvriendelijke stadstuin op het westen/noordwesten gesitueerd en voorzien van vrijstaande berging (ca. 9m2), achterom en bestrating.

1e VERDIEPING Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de bergzolder middels een losse trap; slaapkamer I aan de voorzijde (ca. 3.20 /3.64 x 2.20m); slaapkamer II aan de voorzijde (ca. 3.20 x 2.18m.); slaapkamer III aan de achterzijde (ca. 3.52 x 3.23m.) met praktische vaste kast en dakkapel.

ZOLDERVERDIEPING De bergzolder kan desgewenst bij de woning betrokken worden waardoor een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden en hier bevindt zich de opstelplaats van de CV ketel en is enorm veel opslagmogelijkheid en lichtinval middels het VELUX dakraam.

Bijzonderheden: - Uitgebouwde tussenwoning gelegen in de gewilde, kindvriendelijke woonwijk Belcrum. - Voorzien van 3 slaapkamers (4 mogelijk!) - Zonnige tuin met royale berging en een achterom gelegen op het westen/noordwesten - De woning is op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Breda en het NS-station Breda Centraal gelegen. - De woonwijk Belcrum is in 2020 uitgeroepen tot beste woonwijk van Nederland. - De clausule "niet zelf bewoond" en de "ouderdomsclausule" worden opgenomen in de koopovereenkomst

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 117
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 117
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda