Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime woning op een kindvriendelijke locatie in Monnickendam? Deze keurig afgewerkte villa aan de Fuik 15 biedt niet alleen een zee aan ruimte, maar ook een prachtig vrij uitzicht. 

De eindwoning is heerlijk licht, aan de voor- en achterzijde uitgebouwd en voorzien van een nette keuken en badkamer. Met maar liefst 5 slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Ook heeft u parkeergelegenheid op eigen erf, een verwarmde garage en een riante achtertuin. Dankzij de vrije ligging heeft u een fraai uitzicht over de uitgestrekte omgeving. 

Kortom, deze ruime villa zou zomaar uw droomwoning kunnen zijn. Onze makelaar geeft u graag een rondleiding!

Indeling

Begane grond
U parkeert de auto op de ruime oprit en via de overdekte entree betreedt u de woning. U komt binnen in de hal met de meterkast, het toilet met fonteintje en toegang tot de garage, de keuken en de woonkamer. 

De uitgebouwde woonkamer is verrassend ruim, waardoor u volop mogelijkheden heeft om het helemaal naar uw wens in te richten. De grote ramen en de brede schuifpui zorgen voor aangenaam veel lichtinval en een prettige verbinding met de achtertuin. De ruimte is afgewerkt met plavuizen voorzien van vloerverwarming en wanden in een lichte kleurstelling. 

De nette, halfopen keuken is geplaatst in een ruime opstelling met een schiereiland. De keuken biedt veel werk- en kastruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Via de trap in de tussenhal, bereikbaar vanuit de woonkamer, komt u op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot de badkamer en maar liefst vijf slaapkamers. De slaapkamers zijn stuk voor stuk goed tot zeer ruim van formaat en voorzien van veel lichtinval. Ook zijn er natuurlijk mogelijkheden om een thuiskantoor, inloopkast, speelkamer voor de kinderen of een hobbyruimte te realiseren.

De luxe badkamer is uitgerust met een toilet, wastafelmeubel, bad en douchecabine met massagedouche. Hier komt u helemaal tot rust na een lange dag.

Verder is er ook nog een ruime bergzolder aanwezig.

Tuin
Via de schuifpui in de woonkamer stapt u de zonnige achtertuin aan het water in. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een riant terras en voorzien van een vrijstaande berging. De tuin is heerlijk ruim en vrij gelegen op het westen. Hier kunt u iedere dag weer genieten van het mooie uitzicht. 

Tot slot heeft u de beschikking over een verwarmde, inpandige garage. Deze is bereikbaar via de elektrische deur aan de voorzijde en via de hal.

Omgeving
Deze ruime eindwoning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in Monnickendam. U woont hier om de hoek van alle denkbare voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden en scholen. Ook de bushalte is nabij gelegen. 

Bijzonderheden:
- Ruime, uitgebouwde villa;
- Vrij uitzicht;
- 5 slaapkamers;
- Kindvriendelijke ligging;
- Energielabel C. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 240
Inhoud woonhuis 956

Overige

Perceel oppervlakte 467
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 240
Inhoud woonhuis 956

Overige

Perceel oppervlakte 467
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam