Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS MET RUIMTE EN POTENTIE IN BROEK IN WATERLAND

In de schilderachtige omgeving van Broek in Waterland ligt een woning die wacht op een nieuwe generatie bewoners. Deze tussenwoning biedt een solide basis voor iedereen die de dynamiek van de stad wil combineren met de serene rust van het dorpse leven. Het is een thuis dat ruimte biedt aan starters, jonge gezinnen en gezinnen die toe zijn aan een volgende stap. Met de mogelijkheid om het huis naar eigen inzicht te moderniseren, is dit een unieke kans om je eigen droomhuis te creëren.

DE WONING IN DETAIL

Deze tussenwoning in Broek in Waterland is meer dan alleen een huis; het is een canvas voor jouw toekomst. Hier zijn de hoogtepunten die het zo bijzonder maken:

Ruimte voor het hele gezin: Met vier ruime slaapkamers biedt het huis voldoende plek voor iedereen. Of je nu een kinderkamer, gastenkamer of een werkruimte nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Een persoonlijke touch: De woning is klaar om gemoderniseerd te worden naar jouw eigen smaak en stijl. Dit is je kans om een thuis te creëren dat echt weerspiegelt wie je bent.
Buitenleven in de stad: De tuin is een oase van rust waar je kunt genieten van de buitenlucht en het groen. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag of om vrienden en familie te entertainen.
Dichtbij Amsterdam: Hoewel je de rust van een dorp ervaart, ben je binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam. Dit biedt het beste van beide werelden voor wie de voorzieningen van de stad niet wil missen.
Alles binnen handbereik: De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Winkels, scholen en horeca zijn allemaal op loopafstand, wat het dagelijks leven gemakkelijk en aangenaam maakt.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Deze tussenwoning in Broek in Waterland is een plek waar je je direct thuis voelt. Bij binnenkomst in de hal voel je de solide basis die dit huis biedt. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die uitkijken op de tuin. Het is de ideale ruimte voor gezellige avonden met familie of vrienden, of gewoon om te ontspannen met een goed boek.

De keuken, die grenst aan de woonkamer, biedt voldoende ruimte voor een eettafel waar je samen kunt komen voor maaltijden. Het is een plek die wacht op jouw visie om er een moderne en functionele ruimte van te maken, waar koken een plezier wordt.

Op de eerste verdieping vind je de slaapkamers, elk met genoeg ruimte voor een bed en opbergruimte. De master bedroom is bijzonder ruim en biedt uitzicht op de rustige straat. De overige slaapkamers kunnen naar wens worden ingericht, of het nu gaat om een kinderkamer, een studeerkamer of een hobbyruimte.

De badkamer is functioneel en biedt een goede basis om te transformeren in een ontspannende spa-achtige ruimte. Met een beetje creativiteit en modernisering kan dit een plek worden waar je je dag fris begint of juist ontspannen afsluit.

De tuin is een verlengstuk van het huis. Het is een plek waar je in alle privacy kunt genieten van de zon, een moestuin kunt aanleggen of kinderen veilig kunt laten spelen. De berging biedt extra opslagruimte voor fietsen en tuingereedschap.

DE OMGEVING: BROEK IN WATERLAND EN AMSTERDAM

Broek in Waterland is een dorp dat bekend staat om zijn historische charme en natuurlijke schoonheid. Het is een plek waar de gemeenschap centraal staat en waar je deel kunt uitmaken van een warme buurt. De voorzieningen in de nabijheid zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt, terwijl de bushalte om de hoek ervoor zorgt dat je snel en gemakkelijk in Amsterdam bent.

Amsterdam, met zijn rijke cultuur, uitgebreide winkelmogelijkheden en bruisende nachtleven, ligt op slechts een steenworp afstand. Of je nu op zoek bent naar een avondje uit, een museumbezoek of een dagje winkelen, het is allemaal binnen handbereik.

HIGHLIGHTS UITGELICHT IN 100 WOORDEN

Deze tussenwoning in Broek in Waterland is een thuis met ruimte en potentie. Vier slaapkamers bieden plaats aan een groeiend gezin of de mogelijkheid voor een kantoor aan huis. De woning is klaar voor een nieuwe inrichting naar eigen smaak, met een tuin die rust en privacy biedt. De ligging combineert dorpse charme met stedelijke gemakken: voorzieningen zijn dichtbij en Amsterdam is slechts 10 minuten verwijderd. Dit huis is een kans om een persoonlijke woonomgeving te creëren, met alle voordelen van leven in een gemeenschap waar mensen elkaar nog kennen.

EEN HUIS OM ZELF VORM TE GEVEN

Stel je voor dat je de deur opent naar een huis waar je zelf je droominterieur kunt realiseren. De tuin is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de rust. De slaapkamers bieden ruimte voor iedereen. En met Amsterdam zo dichtbij, heb je het beste van twee werelden.

Is dit de plek waar je jezelf ziet wonen? Plan dan een bezichtiging via onze website. Dit huis in Broek in Waterland wacht op jouw persoonlijke touch. Maak van deze kans jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam