Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale moderne woning met A-label, veel leefruimte en dicht bij het centrum.

Deze parel vind je aan een rustige straat op loopafstand van het centrum van Hengelo. Als je van de levendigheid van een stad houdt en je met je gezin in het stadse leven wilt onderdompelen, kan dat vanuit deze leuke woning. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers, door de speelse indeling heeft iedereen genoeg leefruimte, binnen of buiten op het dakterras of op het balkon.

De locatie: De woning is rustig gelegen, maar wel op loopafstand van het centrum. Zo loop je rechtdoor het Thiemslandpark de binnenstad in met alle wenselijke faciliteiten, maar ga je linksaf dan kun je heerlijk even een ijsje halen bij Van der Poel. In het Thiemslandpark tref je groen, water en Huys Hengelo. Extra leuk zijn de vele eendjes en konijnen die hier veel te spotten zijn. Eigenlijk heb je een dus een park als een soort voortuin!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Moderne recent gebouwde woning dicht bij het centrum, maar toch op een rustige plek.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Souterrain: hier bevindt zich de garage met berging en provisieruimte die bereikbaar is van buiten en ook vanuit de hal/entree. Begane grond: ruime hal/entree, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang, woonkamer met schuifpui naar terras, riante open eetkeuken voorzien van riant aanrechtblad met gaskookplaat/ oven/ vaatwasser en toegang tot balkon. De PVC-vloeren zijn recentelijk vernieuwd. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douchehoek met dubbele douchekoppen/ 2 wastafels/ design radiator en wandcloset. Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare royale overloop die ook als wasruimte gebruikt wordt en met ruimte voor wasmachine, 2 slaapkamers, dakterras.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte:161 m2 Woonoppervlakte: 132 m2 Inhoud: 510 m3 Isolatie: dak-, gevel- en vloerisolatie en geheel dubbel glas CV-ketel: Atag 2016 eigendom Schilderwerk is recentelijk uitgevoerd Energielabel A

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 510

Overige

Perceel oppervlakte 161

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 510

Overige

Perceel oppervlakte 161

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV