Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Moderne bedrijfswoning met functionele bedrijfsruimte gesitueerd op een uitstekende locatie gelegen aan de Landmansweg 113 - 1 en 113 - 3 te Hengelo beschikbaar voor de verkoop. Het object is uitermate veelzijdig vanwege de mogelijkheden. Ideaal voor ondernemers die graag werken- en wonen willen combineren. Het geheel is goed onderhouden en gesitueerd op een ruim bemeten perceel met een totale oppervlakte van ca. 663 m².

De helft van de twee-onder-één kap bedrijfswoning heeft een woonoppervlak van ca. 127 m² verdeeld over drie bouwlagen, te weten de begane grond, eerste- en tweede verdieping. Op de begane grond bevindt zich een ruime en moderne woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers en een keurige badkamer. De tweede verdieping is thans in geheel als gebruik als slaapkamer. De tuin is aan de achterzijde van de bedrijfswoning gesitueerd. Evenals de entree naar de bedrijfsruimte. Kortom, een ideale woonruimte voor een gezin óf als comfortabele leefruimte!

De bedrijfsruimte is uitstekend uitgerust voor diverse zakelijke activiteiten. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 352 m² waarvan ongeveer 30 m² kantoorruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, boeibekleding, alarminstallaties met doormelding naar de meldcentrale, heater, elektrische overheaddeur en een ruime vrije hoogte van ca. 5,5 meter. In 2020 is de bedrijfsruimte voorzien van nieuwe LED-verlichting en dakbedekking. Let op: het toilet in de kantoorruimte is momenteel buiten gebruik. Tevens is er geen cv-ketel aanwezig.

Indeling bedrijfswoning: Entree/hal met trapopgang en toilet biedt toegang tot de ruim verlichte woonkamer. De L-vormige keuken is in 2020 vernieuwd en beschikt over een zwart composiet werkblad, hoogwaardige inbouwapparatuur en is gesitueerd aan de achterzijde. Middels de keuken bereikt u de net aangelegde tuin. De woonkamer is voorzien van een professionele kwaliteit klik-laminaat met v-groef en elektrisch bedienbare sunscreens aan de buitenzijde.

De eerste verdieping is overzichtelijk waar de overloop toegang geeft tot de badkamer, drie slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping. De in 2020 vernieuwde badkamer is volledig betegeld, heeft een inloopdouche met glazen wand, wastafelmeubel, badmeubel en er is een toilet aanwezig.

Op de tweede verdieping is de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier de energiezuinige cv-ketel die met gemak voor comfortabele warmte zorgt door de gehele bedrijfswoning. Ook kan hier eenvoudig een vierde slaapkamer gerealiseerd worden.

BEREIKBAARHEID Het object is strategisch gelegen op bedrijventerrein Timmersveld te Hengelo. De op- en afrit van de A1 is gelegen op enkele minuten rijafstand. Het stadscentrum van Hengelo is gelegen op ca. 5 minuten rijafstand. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op ca. 100 meter, er is een rechtstreekse verbinding met het NS-station van Hengelo.

VLOEROPPERVLAKTE De verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw is als volgt onderverdeeld:

Bedrijfswoning: Begane grond: ca. 53,2 m² Eerste verdieping: ca. 50 m² Tweede verdieping: ca. 23,5 m²

Bedrijfsruimte: Kantoorruimte en sanitair: ca. 30 m² Bedrijfsruimte: ca. 352 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verkopend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. De opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN Het object beschikt over een ruime oprit waar ruim voldoende auto’s geparkeerd kunnen worden. In de directe omgeving kan gratis geparkeerd worden.

BESTEMMING Volgens het bestemmingsplan “A1-Zone 2019” heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijf” en de functieaanduiding ‘bedrijfswoning’.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Bedrijfswoning: • Ruimte entree met toilet; • Nette keuken (2020) met zwart composiet werkblad en inbouwapparatuur; • Professionele kwaliteit klik-laminaatvloer voorzien van v-groef; • Elektrisch bedienbare sunscreens in de woonkamer; • Drie ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche en bad (Let op: het bad functioneert momenteel niet naar behoren); • Energiezuinige cv-ketel (Remeha Tzerra 39c 2020); • Voorzien van boeibekleding/gevelbekleding (2020).

Bedrijfsruimte: • Elektrische overheaddeur; • Ruime vrije hoogte van ca. 5,5 meter; • LED-verlichting (2020); • Verwarming middels heater (Let op: deze is momenteel afgekoppeld); • Geen cv-ketel aanwezig, leidingwerk wel aanwezig; • Vlak afgewerkte betonvloer; • Inpandige kantoorruimte (Let op: toilet in kantoorruimte is buiten gebruik). • Alarminstallatie in zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte; • Voorzien van boeibekleding boven de kantoorramen in de hal, aan de voorkant en onder de grote luifel boven de hefdeur (2020); • Dak voorzien van nieuwe dakbedekking (2020); • De aanwezige palletstellingen en grootvakstellingen kunnen desgewenst overgenomen worden.

Overig: • Volledige NEN-keuring meterkast en elektrische installaties (NEN1010 en NEN3140).

KADASTRAAL Het geheel is plaatselijk bekend als Landmansweg 113 -1 en 113 -3, 7556 LW Hengelo, kadastraal bekend gemeente Hengelo, sectie P, nummers 3003 en 3004, perceel oppervlakte tezamen 663 m².

VRAAGPRIJS € 595.000,- kosten koper.

ZEKERHEIDSSTELLING Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS Ter keuze van de koper.

VOORBEHOUD Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 600

Overige

Perceel oppervlakte 663

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 600

Overige

Perceel oppervlakte 663

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV