Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristiek vrijstaande jaren-30 woning nabij centrum!

Gelegen aan één van de mooiste straten van de "Afrikaander" buurt ligt, dit royale, karakteristieke herenhuis met parkeergelegenheid op eigen terrein. Zelfs wonen en werken aan huis behoort hier tot de opties.

Het heden ontmoet hier het verleden; het is een perfecte match tussen karakteristiek en modern wonen. Het bouwjaar betreft 1922, echter voldoet het aan de hedendaagse woonwensen- en eisen. Het herenhuis is compleet gerenoveerd waarbij authentieke details, zoals paneeldeuren, glas in lood ramen en en-suite deuren, gelukkig bewaard zijn gebleven. Een zeer charmant woonhuis uitgevoerd in een opvallende architectuur met diverse details en versieringen.

De entree geeft je meteen een warm welkom, hier tref je de royale gang aan-met fraaie vloer en andere authentieke details- die toegang verschaft tot de woonkamer, alsook de keuken, de kelder en het toilet. En wat te denken van de prachtige serre!

De locatie: Op loopafstand gelegen van het het stadscentrum, aan een charmante straat. Parkeergelegenheid op eigen terrein. De onlangs gerenoveerde Drienerbeek/Elsbeek bevindt zich letterlijk in de achtertuin. Winkelcentra bevinden zich om de hoek en zo ook de uitvalswegen. Kortom, een ideale locatie!

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: entree, hal met trapopgang, provisiekelder, toilet met fonteintje, riante woonkamer met open haard en visgraat vloer, en suite deuren naar serre, middels openslaande tuindeuren komt men op het terras uit en de achtertuin. Vanuit de hal is de keuken te bereiken met aansluitend de bijkeuken met wasmachine-aansluiting en cv-ketel. Eerste verdieping: ruime overloop met glas in lood, 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van openslaande deuren naar dakterras en vaste kastenwand. Badkamer voorzien van douche, hangcloset, dubbele wastafel, vloerverwarming en balkon. Tweede verdieping: middels vlizotrap te bereiken bergzolder Tuin: Ruime achter- en zijtuin met overkapping en aanbouw, welke als werkkamer en "chillroom" gebruikt kan worden.

- Bouwjaar: 1922 - Perceeloppervlakte: 356 m2 - Woonoppervlakte: 123 m2 - Inhoud: 541 m3 - Verwarming: via cv-installatie Intergas, 2013, eigendom - Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas - Parkeren op eigen terrein - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 356

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 356

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV