Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ook al betekent maisonnette letterlijk ‘klein huisje’, deze etagewoning heeft een woonoppervlakte van bijna 90 vierkante meter. Wonen in een maisonnette heeft zo zijn voordelen. Je geniet van de voordelen van een VVE (onderhoud!), maar wel met twee woonlagen en de privacy en lichtinval van een etagewoning. Je beschikt over 3 slaapkamers, een nette dichte keuken en een zonnige woonkamer.

Op de woonverdieping zijn de ruime woonkamer met laminaatvloer en de keuken met tegelvloer en inbouwapparatuur. Op de tweede woonlaag zijn maar liefst drie slaapkamers en de badkamer met douche en wastafel. Je beschikt bovendien over een eigen berging van 9 vierkante meter. Het nette appartementencomplex heeft een eigen binnentuin en een actieve Vereniging van Eigenaren.

Locatie De Burgemeester Edo Bergsmalaan ligt in de wijk ‘t Getfert en op een steenworp afstand van het stadshart van Enschede. Werkelijk alles heb je hier bij de hand: winkels, supermarkten, en trendy bars en eetgelegenheden

Quote van onze makelaar Rob Wennink: "Een licht appartement met drie slaapkamers."

Indeling van de woning

Kom binnen in het appartementencomplex en neem de trap naar de 1e verdieping. Aan het einde van de open galerij kom je binnen in de hal en centrale gang van de maisonnette. Eerst kom je langs het aparte toilet en de dichte keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, oven en koelkast. Aan het einde van de gang kom je in de ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht over de stad. De vaste trapopgang in de gang brengt ons naar de bovenverdieping van de maisonnette. Hier zijn drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kasten. Ook op de overloop is een handige extra vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1961 - Woonoppervlakte: 87,2 m2. - Inhoud: 290 m3. - Externe berging: 9 m2 - HR combi ketel (eigendom, 2017) - Dubbel glas - Kunststof kozijnen - Energielabel: E - Keuken voorzien van keramische kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. - Servicekosten VVE € 200,86,- euro per maand. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede