Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters en klussers opgelet!

Wij bieden deze hoekwoning met een vrijstaande stenen berging aan, gelegen aan een rustige, verkeersluwe straat nabij winkelvoorzieningen, scholen, sportgelegenheden en uitvalswegen. Deze woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Deze woning beschikt voor een ruime lichte doorzon woonkamer, 4 slaapkamers waarvan 1 op moment als toilet en wasruimte wordt gebruikt. Van deze kamer kun je een ruime badkamer maken en de huidige badkamer kan ideaal dienen als wasruimte. De ruime vlizozolder is ideaal als bergruimte. Via de achterdeur loop je droog onder de overkapping de berging in. De achtertuin ligt op het zuiden, de ideale plek voor echte zon liefhebbers.

Locatie: De woning ligt in de prettige woonwijk 't Wensink. Het sfeervolle centrum van Borne is prima lopend te bereiken, net als de Plus supermarkt en daarnaast ben je binnen loopafstand zo bij het station. De woning ligt aan de rand van de wijk en je loopt hier dan ook zo het groene buitengebied van Borne in met op steenworp afstand het Maris Stella park waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Makelaar aan het woord: Hou jij van een beetje klussen? Dan is dit een perfecte woning om er helemaal je eigen thuis van te maken.

Indeling: Begane grond: entree/hal, toilet met fontein, trapopgang, meterkast, kelderkast, doorzonwoonkamer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot achtertuin. 1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, waarvan 1 wordt gebruikt als toilet met wasmachine-aansluiting en een badkamer met douche, wastafel en wastafelmeubel. 2e verdieping: met een vlizotrap te bereiken zolder welke is voorzien van een dakraam. Ook tref je hier de CV installatie. Tuin: gelegen op het zuiden met ruime overkapping, stenen berging voorzien van water en elektra en aangebouwde houten berging, geheel bestraat met een achterom.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Interessant on te weten: Bouwjaar: 1964 Woonoppervlakte: ca. 82 m2 Inhoud: ca. 349 m3 Perceel: 256 m2 Isolatie: dakisolatie - gevelnaïsolatie - dubbele beglazing. Kunststof kozijnen gehele woning CV-ketel: Atag, 2023, eigendom In de koopakte zal een ouderdomsclausule en niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Omdat je een gedeelte uit een kadastraal perceel koopt, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kosten hiervan zijn € 450,- en worden doorberekend aan koper.

Projectnotaris: Kuhlmann Westerhof & De Kok Notarissen. Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw dient de overdracht bij deze notaris plaats te vinden, aangezien bij deze notaris de volmacht van de directeur ligt.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Welbions. Welbions stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 2 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 256
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 256
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV