Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een energievriendelijk en royaal appartement in het centrum van Borne nabij alle denkbare voorzieningen? Dan hebben wij uw ideale nieuwe woonruimte gevonden! Gelegen in het appartementencomplex ‘Magenta’, op de 3e etage met een fraai uitzicht, treft u dit verrassend ruime en speels ingedeelde 3-KAMERAPPARTEMENT met eigen parkeerplaats en berging in het souterrain. Het station ligt schuin tegenover het appartement en het gezellige centrum van Borne, evenals diverse (zorg-)voorzieningen en uitvalswegen treft u op steenworpafstand. Kortom, een fraai appartement met 2 ruime slaapkamers op een prachtige locatie! Bouwjaar 1999, inhoud ca. 319 m³, woonoppervlak ca. 104 m².

Indeling: Souterrain: parkeergarage met op afstand te openen toegangsdeur, gezamenlijke fietsenstalling, eigen parkeerplaats en berging. Begane grond: toegankelijke, centrale hoofdentree met videofooninstallatie, postbussen en doorloop naar lift en trappenhuis. Appartement: entree, royale hal, meterkast, gastentoilet met fontein, woonkamer met zeer veel daglichttoetreding en toegang tot het zonnige balkon met fraai uitzicht op de kerktoren, keuken in een speelse opstelling voorzien van inbouwapparatuur, berging met aansluitingen voor de wasapparatuur, cv-opstelling en mechanisch afzuigsysteem, 2 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van dubbel wastafelmeubel, douche, toilet, ligbad en handdoekradiator.

Bijzonderheden: - Opmerkelijk veel daglichttoetreding door de grote raampartijen met diepe vensterbanken; - De woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer en elektrische screens aan de voorzijde en de twee ramen aan de zijkant; - Ruim en zonnig balkon van 10 m² gesitueerd op het zuidoosten; - Appartement heeft energielabel A; - Inbouwapparatuur keuken: inductiekookplaat met kookafzuiging, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en vriesvak; - In 2023 zijn er zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimten; - Ideaal gelegen tegenover het NS-station, nabij winkels en de uitvalswegen A1 en A35; - De maandelijkse servicekosten bedragen € 170,-; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl en nvmtwente.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 319

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 319

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne