Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Borne, met winkels, uitvalswegen en het openbaar vervoer binnen handbereik, vind je deze recentelijk grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerde VRIJSTAANDE WONING. Het huis is in 2021 flink opgeknapt en gemoderniseerd, inclusief vloer- en plafondisolatie en 11 zonnepanelen op het dak voor een duurzamere energievoorziening. Met een slaapkamer en een extra kamer op de begane grond is de woning veelzijdig in te delen. Bovendien is er een ruime berging in aanbouw, wat altijd handig is voor extra opslagruimte. Ook de keuken, de badkamer en de toiletten zijn vernieuwd in 2021 en bieden een moderne uitstraling. De grote en vrije tuin is ideaal voor ontspanning of gezelligheid met vrienden en familie. Kortom, een comfortabel (t)huis op een toplocatie in Borne! Bouwjaar 1907, inhoud ca. 495 m³, woonoppervlak ca. 119 m², perceeloppervlakte 535 m². 

Begane grond: entree, hal, toilet, trapopgang en meterkast, werk-/hobbykamer met aansluitend slaapkamer voorzien van vaste kastruimte en tuindeur, moderne keuken in een U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur en praktische provisiekast, toegang tot de kelder met stook- en wasopstelling, straatgerichte woonkamer en eethoek met openslaande tuindeuren. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met wastafel en douche. 2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Bijzonderheden: - Nagenoeg de gehele begane grond beschikt over vloerverwarming; - De bitumen dakbedekking is vernieuwd in 2021 evenals de elektrische installatie en diverse ramen en kozijnen; - Mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein; - Het energielabel is opgesteld voor het uitvoeren van de verbouwing in 2021; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend;  - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 535
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 535
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne