Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Word jij de tweede bewoner van deze speels ingedeelde en uitgebouwde HOEKWONING? Deze verrassend ruime woning heeft meer van genoeg te bieden; denk aan een ruime woonkamer, separate keuken, inpandig te bereiken garage, parkeren op eigen terrein en verdeeld over de verdiepingen vind je 4 slaapkamers. Op loopafstand tref je een grote supermarkt, diverse scholen en het recentelijk aangelegde belevingspark Maris Stella, een ontmoetingsplek met ruimte om te spelen en te recreëren voor jong en oud. De woning behoeft modernisering, maar met een beetje liefde wordt dit misschien wel jouw droomhuis! Bouwjaar 1966, inhoud ca. 449 m³, woonoppervlak ca. 117 m², perceeloppervlakte 221 m².

Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang, provisieruimte, ruime straatgerichte woonkamer met sfeervolle haard, gesloten keuken, inpandig te bereiken garage voorzien van technische opstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur. 1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers waarvan er 1 toegang geeft tot het balkon, badkamer met toilet, douche en wastafel. 2e verdieping: overloop met bergruimte, 4e royale slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden: - Even naar het centrum of het prachtige buitengebied van Twickel? Op de fiets ben je er zo; - Veel van de kozijnen zijn uitgevoerd in onderhoudsarm kunststof; - Verwarming en warm water middels CV, 2021, eigendom; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning dan nodigen wij u uit tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 449

Overige

Perceel oppervlakte 221

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 449

Overige

Perceel oppervlakte 221

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne