Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke woning met oprit en garage, gelegen nabij het fraaie Watertorenpark!

Wij bieden deze half vrijstaande woning aan uit 1907 met een ruime vrijstaande stenen garage. De authentieke gevel met knipvoeg en muurankers geeft deze woning een uniek aanzicht. Door de grote ramen gelegen op het zuidwesten aan de voorkant van de woonkamer schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen. De ruime goed onderhouden achtertuin is een fijne plek om te vertoeven. Je kunt hier lekker buiten eten onder de luifel, of gezellig met familie of vrienden genieten achter in de zitkuil. Parkeren is hier ook geen enkel probleem, aan de rechterzijde van de woning tref jij je eigen oprit!

Wat tref je verder aan in de woning? Een woonkamer met trapkast en een gesloten keuken, een achterhal met toilet en wasruimte. Op de verdieping tref je 2 slaapkamers aan en een ruime badkamer met een ligbad. Op zoek naar hobby- en of opbergruimte? De garage is voorzien van een vlizotrap naar een bergzolder en achter de garage is ook nog eens een extra berging aanwezig.

Locatie: De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de buurt. Dit zie je goed terug in het straatbeeld. Het huis zelf ligt aan een rustige eenrichtingsweg welke nu verboden is voor vrachtwagens. Voor de woning loopt de Berflobeek met daarachter de fietssnelweg F35. Binnen 10 minuten lopen ben je bij het station en de binnenstad van Hengelo. De supermarkt is echt om de hoek, net als de basisschool, dat is wel zo ideaal. De prachtige Watertoren en het Watertorenpark liggen hier ook vlakbij, wat een leuke plek! Ook erg fijn: In deze straat vind je nog het echte Twentse Noaberschap. Een straat dus waar men elkaar nog kent en naar elkaar omkijkt.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Hier is altijd met veel liefde gewoond, niet voor niets woont de huidige eigenaresse hier al ruim 40 jaar!

Bouwkundig gekeurd: Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor bent u meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: entree/hal, doorzonwoonkamer met trapkast, open keuken met gas-kookplaat/ oven en wasemkap, toilet met fontein, wasruimte met wasmachine-aansluiting, achterdeur naar de tuin. Eerste verdieping: overloop, badkamer voorzien van dakkapel, ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche, twee ruime slaapkamers beide met inbouwkasten. Tuin: noordoost gelegen met verschillende zitplekken, achterin een gezellige zitkuil en natuurlijk de vrijstaande stenen garage met bergzolder en aangrenzend de extra berging.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1907 - Perceeloppervlakte: 226 m2 - Woonoppervlakte: 85 m2 - Inhoud: 315 m3 - Isolatie: dak-naïsolatie - dubbele beglazing - voorzetbeglazing - gevelisolatie opgave eigenaresse - mogelijk gevelisolatie middels voorzetwanden. - Verwarming: gaskachels - Warmwater: dmv geiser - Schilderwerk buiten: 2021 - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 226

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 226

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV