Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek jij de grens op? In het Enschedese dorp Glanerbrug woon je rustig, dicht bij de natuur en met alle voorzieningen binnen handbereik. Deze tussenwoning aan de Tolstraat biedt je alle ruimte voor gezin, vrienden en hobby. Voor een leuke startersprijs beschik je over een heerlijke doorzon woonkamer, grote keuken, drie slaapkamers, veel buitenruimte en twee garageboxen.

Lekker lang tafelen in de eetkamer, relaxen in de zitkamer en straks in alle rust genieten van het mooie weer in de tuin. De diepte en de ligging op het oosten zorgen ervoor dat je altijd een plekje in de zon hebt. Op een hete zomerdag laat je de zonwering zakken en verder is het vooral genieten in deze onderhoudsvrije buitenruimte.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Er is een zolder voor extra bergruimte en de twee garageboxen zijn samen goed voor 34 vierkante meter.

Locatie De rustige Tolstraat is gelegen in het Enschedese dorp Glanerbrug. Op de grens van de stad en vlak bij Duitsland voorziet Glanerbrug in alle behoeften om lekker te leven: basisonderwijs, winkelstraten, sportverenigingen en de natuur op steenworp afstand. En wil je toch even de sfeer van de stad opsnuiven? Pak de bus of fiets in 20 minuten naar het hart van het de stad.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: ''Fraaie, uitgebouwde tussenwoning met balkon en dubbele garagebox nabij centrum Glanerbrug''

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen via de voordeur met luifel in de gang met tegelvloer. Vanuit de gang loop je door naar de ruime keuken met gasfornuis, elektrische oven en dubbele gootsteen. Via de keuken kom je in de living met houten vloer. De eethoek kijkt uit op de tuin, en aan de voorkant is ruimte voor een gezellig zitgedeelte. Achter de keuken is een bijkeuken en het toilet.

1e verdieping: Via de vaste trap bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed, de kleinste slaapkamer heeft een vaste kast en toegang tot het platte dak aan de achterzijde. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Via een vlizotrap heb je toegang tot de bergzolder met CV-opstelling.

Tuin: De diepe tuin op het oosten is geheel bestraat en biedt alle ruimte voor de zon én de schaduw. Als je de poort uitgaat kom je bij de garageboxen (bereikbaar met auto).

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1964. - Perceeloppervlakte: 173 m2. - Woonoppervlakte: 90,5 m2. - Inhoud: 386 m3. - Externe bergruimte: 34 m2 - Tuin oriëntatie op het oosten, 89 m2 - Na-isolatie spouwmuren, gedeeltelijke dak- en vloerisolatie. - Gedeeltelijk HR-beglazing. - Buitenkozijnen gedeeltelijk kunststof. - Energielabel D - Schilderwerk buiten 2021. - HR-combi-ketel (Nefit, 2002, eigendom). - Keuken en badkamer uit 2005. - Glasvezelverbinding. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 385

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 385

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede