Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek jij een goed onderhouden ruime woning in Delden? Dat kan tegenwoordig een flinke uitdaging zijn! Maar niet getreurd, want wij mogen deze prachtige uitgebouwde twee-onder-één kap woning aanbieden. Hier heb je alle ruimte om lekker te leven, in een rustige, kindvriendelijke buurt maar wel met alle voorzieningen dichtbij.

Deze ruime en moderne twee-onder-een-kap woning met eigen oprit en carport biedt veel verrassingen en gaat vast en zeker aan jouw woonwensen voldoen! We nemen het lijstje graag met je door, vink je mee?

Een fijne ruim opgezette woonkeuken met moderne keuken geplaatst in 2020 met kookeiland, check! Een sfeervolle woonkamer met gashaard en genoeg plek voor een grote hoekbank, check! Een modern toilet en badkamer, check! Vier ruime slaapkamers, waarvan 2 met een vaste kastenwand en 1 met eigen wastafel, check! En heerlijk praktische bijkeuken, check! Maar liefst 10 zonnepanelen tref je hier, ook aan verduurzaming is hier gedacht, check! Airconditioning in 3 slaapkamers, check! Tot slot een heerlijke houten veranda, check!

Makelaar Nancy Assink aan het woord: In deze woning kun je direct beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen!

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is het hier levendig. Naast het centrum is landgoed Twickel ook een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen en fietsen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop keuze: het nieuwe Sportpark de Mors, tennisbanen, een 50 meter-buitenzwembad, voetbal, volleybal, handbal, fitness centra, personal training, golf etc.

Indeling van de woning: Begane grond: overdekte entree onder de carport, hal met wandcloset en meterkast, woonkamer met gashaard en en-suite deuren naar de woonkeuken voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, stoom-oven, Quoocker, koelkast en vaatwasser, bijkeuken met aanrechtblok en ruime berging waar o.a. de fietsen neergezet kunnen worden. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, badkamer met douche, toilet en dubbel wastafelmeubel. Tweede verdieping: ruime master bedroom met wastafel, en veel kastruimte, aparte ruimte met wasmachine aansluiting.

Tuin: de voortuin is ingericht als siertuin, modern en onderhoudsvriendelijk. De achtertuin is in 2020 opnieuw aangelegd met een sfeervolle veranda waar je straks in het voorjaar heerlijk kunt zitten met familie of vrienden. Verder onderhoudsvriendelijk met kunstgras en vaste bloembakken. Leuk zijn de details met de verschillende hoogtes.

Bouwkundig gekeurd: Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1986 - Inhoud: 570 m3 - Woonoppervlak: 154 m2 - Perceeloppervlak: 272 m2 - Isolatie: dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, geheel dubbelglas (volledig geïsoleerd) - CV- installatie: Remeha 2012 eigendom - Zonnepanelen: 10 stuks 2020 - Airconditioning in 3 slaapkamers

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 570

Overige

Perceel oppervlakte 272
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 570

Overige

Perceel oppervlakte 272
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden

Wooninfluencers

Laden..