Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze unieke vrijstaande woning aan de Van Reedestraat 2 in Delden.

Dit is niet zomaar een woning; dit is een instapklare woning die van alle gemakken is voorzien, uitermate geschikt voor de doelgroep die op zoek is naar gelijkvloers wonen. Zo beschikt de begane grond over twee slaapkamers en een luxe badkamer ensuite, waardoor traplopen overbodig wordt. Daarnaast zijn er nog twee extra slaapkamers en een tweede moderne badkamer op de eerste verdieping. Ideaal voor logees. Uw comfort en gemak staan hier voorop.

De woning straalt een warme en uitnodigende sfeer uit. De woonkamer, met een prachtige glazen wand, geeft een vrij uitzicht op de ruime tuin. Deze tuin biedt veel privacy, waardoor u optimaal kunt genieten van uw rust. De overkapping zorgt ervoor dat u ook op minder zonnige dagen toch buiten kunt zitten en van de tuin kunt genieten. De moderne greeploze keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur en heeft een strak en tijdloos design. Deze woning beschikt over 8 zonnepanelen die op het platte dag liggen en heeft een duurzaam energielabel A. Verder is de woning tot in de puntjes afgewerkt, wat de woning een luxe en comfortabele uitstraling geeft.

De ligging van deze woning is perfect. Gelegen in de rustige, groene woonwijk Hooijerinkses, en op steenworp afstand van alle belangrijke voorzieningen. De wijk wordt gekenmerkt door rust en privacy, maar toch dichtbij alle gemakken die het stadje Delden u te bieden heeft. Het Medisch Centrum Delden ligt om de hoek, wat een gevoel van veiligheid en zekerheid biedt. De lokale supermarkten zijn op fietsafstand en voor culturele uitjes hoeft u niet ver te reizen met het lokale museum "No Hero" vlakbij. Uw (klein)kinderen kunnen naar hartenlust spelen bij de nabijgelegen speeltuintjes en schoolpleinen. En voor de sportievelingen zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt. Liever een wandeling of fietstocht in de natuur? Ook dat is geen probleem met landgoed Twickel naast de deur. Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd buiten de deur? In het gezellige centrum van Delden zijn meerdere gezellige restaurants en cafés te vinden. Tevens zijn de randwegen dichtbij, waardoor u snel op weg bent naar uw bestemming. En voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer, de bushalte en het treinstation van Delden zijn op loopafstand.

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot: "Het is meer dan alleen een woning; het is een plek waar u kunt genieten van uw gouden jaren in alle comfort, met alle voorzieningen binnen handbereik. Een plek die u met trots uw thuis kunt noemen. Ik ben razend enthousiast over deze woning en laat het u graag zien! Plan een bezichtiging en ervaar het zelf!"

Deze woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring. Hierdoor ben je direct op de hoogte van de bouwkundige staat.

Indeling:

Begane grond: u komt binnen in de royale entree en het licht komt u al tegemoet, de ruimte voelt heerlijk royaal aan door de vide en de glazen deur naar de woonkamer, we treffen overal dezelfde luxe keramisch parketvloer aan wat zorgt voor een warme en rustige uitstraling, er is goed nagedacht over de indeling, de woonkamer is slim aan de zijkant uitgebouwd met veel glas en tuindeuren die toegang bieden tot het terras. Hierdoor wordt de ruimte gevuld met natuurlijk licht en kun je alle seizoenen genieten van het uitzicht over de fraai aangelegde tuin. Er is voldoende plek voor een mooie eettafel en de moderne keuken aan de voorzijde is voorzien van een inductiekookplaat/ wasemkap met een moderne schouw/ combi-oven/ vaatwasser/ koelkast. We lopen weer naar de hal en hier treft u de toiletruimte met wandcloset met fontein, trapkast, werk-/hobbykamer met wasmachineaansluiting, de riante hoofdslaapkamer met badkamer en suite is aan de achterzijde wat zorgt voor veel privacy, een heerlijke tuingerichte schuifpui in de slaapkamer, wie wil er 's morgens niet wakker worden met dit uitzicht? Verder een op maat gemaakte kledingkast en voldoende loopruimte, we lopen door naar de moderne badkamer met een lichtkoepel, dubbele wastafel, inloopdouche en wandcloset. Ten slotte op de begane grond nog een derde kamer met doorgang naar de royale garage met elektrische deur. Nu de plek voor de caravan, maar ook heerlijk om droog uit de auto te kunnen stappen.

1e verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers waarvan een slaapkamer met een bedstee (zelfs met een aansluiting voor de mobiele telefoon) en veel bergruimte, 2e moderne badkamer met douche, wastafel en wandcloset.

Tuin: fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen en een recent gebouwde overkapping. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van een zon of schaduwplek.

De huidige bewoners van deze woning hebben een zorgachtergrond en hebben daarom bij de verbouwing van de woning rekening gehouden om zolang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierdoor biedt de woning alle faciliteiten voor een comfortabel en levensloopbestendig thuis.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1958, grondig verbouwd in 2013 - Woonoppervlakte: 130 m² - Inhoud: 557 m³ - Perceel: 383 m² - Buiten schilderwerk 2022 - Begane grond volledig v.v. vloerverwarming - 8 zonnepanelen 2021 - Badkamer 2013 - Keuken 2013 - In 2013 gehele woning gerenoveerd en verbouwd onder architectuur van Fons Nijland - Isolatie: volledig geïsoleerd - Energielabel: A - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 557

Overige

Perceel oppervlakte 383

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 557

Overige

Perceel oppervlakte 383

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden