Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP : Dit betreft een voormalig huurwoning van Wonen Delden. Conform een vastgestelde procedure hebben cliënten van Wonen Delden voorrang bij de koop van deze woning. Neem contact op met ons kantoor voor het inschrijfformulier.

Deze fijne eengezinswoning is op zoek naar nieuwe bewoners!

Wij bieden deze leuke tussenwoning aan gelegen aan een rustige straat in Delden. De grote ramen aan de voor en achterkant zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. De woning heeft twee ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van een inbouwkast. Een nette badkamer en middels de vlizotrap bereik je de bergzolder. Vind je het leuk om een woning naar eigen smaak in te richten dan ben je hier aan het juiste adres.

De locatie: Wonen aan de Wilhelminastraat is wonen in een gezellige straat met vele voorzieningen binnen handbereik. Zo is het centrum van Delden op loopafstand met daarbij de vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels, de wekelijkse markt, horeca en sportvoorzieningen.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

De indeling: Begane grond: hal/entree, toilet, trapopgang, woonkamer, dichte keuken. Eerste verdieping: overloop, badkamer met wastafel en douche, 2 slaapkamers. Zolder: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin: de achtertuin is gelegen op het zuidwesten dus ideaal voor diegene die graag even in de zon zit.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 117 m2 Woonoppervlakte: 67 m2 Inhoud: 255 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Stenen berging. Cv-installatie: Atag, 2015, eigendom

Inschrijfformulier voor 26 februari inleveren. Dit betreft een voormalig huurwoning van Wonen Delden. Conform een vastgestelde procedure hebben cliënten van Wonen Delden voorrang bij de koop van deze woning; Overdracht van de woning zal plaats vinden bij Rouwenhorst Notarissen in Delden;

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 117
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 117
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden