Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klussers opgelet: Leuke woning welke helemaal naar eigen smaak te maken is.

Deze half vrijstaande woning heeft een knusse woonkamer met openhaard en doorgang naar de woonkeuken. Een praktische ruime bijkeuken en daarnaast nog een berging. Op de eerste verdieping is de vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel, 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met vaste kasten. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Parkeren is hier geen enkel probleem want het perceel grenst aan het parkeerterrein van de Albert Heijn. Een supermarkt in je eigen 'achtertuin'. Even de poort uit, de straat oversteken en je bereikt de supermarkt, de Hema en tal van andere leuke winkels in de Langestraat.

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel ook een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er het nieuwe Sportpark de Mor, tennisbanen, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf etc.

We hebben alvast een bouwkundig rapport laten opstellen om je zo volledig mogelijk te informeren.

Makelaar Nancy Assink aan het woord: "Deze woning is op zoek naar nieuwe eigenaren die er ook weer met zoveel plezier gaan wonen. Voor Delden een leuke prijsklasse. Ik laat de woning graag aan je zien!"

De indeling: Begane grond: hal/entree, toilet, woonkamer met openhaard, half open keuken en bijkeuken met berging. Eerste verdieping: overloop, badkamer met inloopdouche en wastafel, 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast Tweede verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin: gelegen aan de zijkant en aan de achterkant van de woning, grotendeels bestraat waardoor onderhoudsvriendelijk.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: oorspronkelijk 1890, in de jaren '60 grondig verbouwd Perceeloppervlakte: 176 m2 Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 516 m3 Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas Cv-installatie: 2011, eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden