Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar die warme sfeer van de jaren '30? Deze netjes onderhouden vrijstaande erkerwoning is helemaal van deze tijd, maar dan wel met behoud van de originele stijl. Behalve een fijne woonruimte met twee slaapkamers en een moderne keuken en badkamer, beschik je over een flinke buitenruimte, vrijstaand gastenverblijf en een carport.

In deze woning zijn gelukkig originele jaren 30 details bewaard gebleven, zoals de glas-in-loodramen en granitovloer en een optie voor een open haard in de knusse voorkamer met erker. De woon- en eetkamer hebben een mooie pvc-vloer en door de erker en een groot raam aan de achter- en zijkant baadt de ruimte in het licht. De dichte keuken is modern ingericht (2022) en van alle gemakken voorzien. 

De buitenruimte van 190 vierkante meter heeft heel veel te bieden. Ten eerste is er door de ligging op het westen heel veel ruimte voor de zon. Achter in de tuin is een volledig ingericht gastenverblijf met keukenblok en badkamer en voorzien van (vloer-)verwarming en airco. Achter het gastenverblijf is nog een deel van de tuin, met carport, berging en gazon.  

Bovendien beschik je over twee slaapkamers op de eerste verdieping met mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer, een bergzolder en een aangebouwde berging, een vrijstaand gastenverblijf, een vrijstaande berging en een carport in de tuin. 

Locatie De Oostveenweg ligt net buiten de Singel, op minder dan 10 minuten fietsafstand van het centrum. De buurt grenst aan natuurgebied ‘De Hoge Boekel’, dus in het weekend ga je met gemak even een rondje wandelen of fietsen in het groen. In de wijk zijn veel voorzieningen, zoals scholen, het grote MIRO-winkelcentrum en een supermarkt om de hoek. 

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: 'Moderne vrijstaande woning met extra gastenverblijf, carport en dubbele berging'.

Indeling van de woning

Begane grond: Vanuit de hal bij de voordeur kom je binnen in de eetkamer, met links om de hoek de voor/woonkamer. De dichte keuken met tegelvloer grenst aan de eetkamer. In de keuken heb je de beschikking over een 5-pits gaskookplaat, rvs afzuiging, elektrische oven, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken is de bijkeuken met wasmachine aansluiting, met daarnaast de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. 

1e verdieping: Via de vaste gerenoveerde trap bij de voordeur komen we op de eerste verdieping. Vanaf de ruime overloop met kastenwand heb je toegang tot twee slaapkamers. De grote slaapkamer aan de achterzijde strekt zich uit over de hele breedte van het huis, is optioneel in te delen als twee slaapkamers en is voorzien van airco en toegang tot het dakterras.

2e verdieping: Met een steektrap kom je op de geïsoleerde bergzolder. 

Tuin: De nette diepe achtertuin bereiken we vanuit de bijkeuken of via de poort aan de zijkant van de woning (achterom). Er is een zonneterras, groot gazon en een berging met luifel/porch. Achter in is het gastenverblijf dat in 2022 volledig is gerenoveerd en ingericht. Zo is er een moderne badkamer met toilet en inloopdouche, een keukenblok met spoelbak en koelkast en genoeg ruimte voor tweepersoonsbed en woonkamertje. 

Achter het gastenverblijf is een ‘tweede’ tuin met een berging met overkapping, carport en gazon. 

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1925. - Perceeloppervlakte: 344 m2. - Woonoppervlakte: 93,8 m2. - Inhoud: 372 m3. - Externe bergruimte: 41,6 m2 - Renovatiewerkzaamheden 2022: keukenapparatuur, stucwerk, schilderwerk binnen, gastenverblijf renovatie en aanpassingen, tuinaanleg, airconditioning (3x), vloer begane grond. - Kozijnen: hout - Oriëntatie tuin: west - HR-combiketel (Intergas, 2016, eigendom) - Daknaïsolatie, isolatie glas en plaatselijk begane grond vloer naïsolatie. - Fraai gastenverblijf - Gastenverblijf beschikt over vloerverwarming (momenteel niet in gebruik) - Energielabel: F - Internet: glasvezel.  - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 344
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 344
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede