Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek dit MODERNE 3 KAMER APPARTEMENT met veel privacy op de derde verdieping, zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, waardoor een optimale indeling is gecreëerd. Dit mooie appartement is voorzien van een moderne (uitgebouwde) keuken, het kloppend hart van het appartement vernieuwd in 2020 en 2 slaapkamers, waarvan één met balkon. Dit appartement is echt de moeite waard om te zien. Bel ons snel!

Ligging: Gunstig gelegen met een goede verbinding ten opzichte van de binnenstad, zijn er diverse winkels, restaurants, openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand bereikbaar. Op een steenworp afstand van het 'Shoppingcenter Overvecht' en dichtbij het natuurgebied De Ruigenhoekse polder.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Utrecht Overvecht ligt op circa 45 autominuten van Amsterdam en 7 autominuten van Utrecht. Met de vaste treinverbinding tussen Utrecht Overvecht en Utrecht Centraal bent u met 14 minuten in het bruisende hart van Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Centrale entree met intercomsysteem, lift en trappenhuis.

Entree: Via de hal met meterkast, berging met wasmachine aansluiting en toegang tot de woonkamer met open keuken.

Woonkamer: Ruime woonkamer met overvloedig veel natuurlijk lichtinval van de grote raampartijen. Deze woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen met voldoende ruimte voor een grote bank. De aangrenzende ruime open woonkeuken maakt het geheel compleet. De gehele ruimte is voorzien van een eikenhouten vloer (2019).

Keuken: Het kloppend hart van dit appartement de fraaie keuken is uitgebouwd en vernieuwd in 2019. Het is de ruimte waar gastvrijheid tot leven komt en de ruimte dat uitnodigt tot lange, gezellige diners. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, te weten; vaatwasser (Siemens, 2019), oven (Etna, 2017), inductiekookplaat (Inventum, 2017), wasemkap (Etna, 2017) en een koel-/vriescombinatie (Pelgrim, 2019).

2e hal: De woonkamer biedt toegang tot een 2e hal. Deze hal biedt toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en separaat toilet met fonteintje.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De master slaapkamer aan de achterzijde gelegen heeft een balkon (zuid-oosten). Deze slaapkamer is te bereiken via de 2e hal of via de openslaande deuren in de woonkamer. Slaapkamer 2: De kleinere slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.

Badkamer: Via de slaapkamer kunt u via een (tussen-) hal de badkamer bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met wastafelmeubel.

Berging: Onderin het gebouw bevindt zich een berging behorend bij het appartement voor fietsen en/of andere opslag.

Oplevering: In overleg. Bijzonderheden: - Ruim appartement met moderne keuken (2020) - Gezonde VvE! - Het appartement is voorzien van dubbel glas. - VvE kosten (€ 212,= per maand) - Verwarming en warm water: stadsverwarming en boiler voor heet water. (huur/eigendom) - Energielabel: E - Elektra: de meterkast is in 2023 vernieuwd en voorzien van meerdere groepen en aardlek aanwezig. - Parkeergelegenheid: parkeerterrein openbaar. - Appartement is voorzien van een elektrische huurboiler (14,03 per maand). - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Wij hebben in dit ruime appartement met veel plezier gewoond. De ruime woonkamer en keuken hebben we erg van genoten. Daarbij is het appartement dichtbij het winkelcentrum, de binnenstad van Utrecht is op de fiets te bereiken en je bent vlug op de snelweg. De VVE is actief en netjes waardoor iedere bewoner in het complex comfortabel kan wonen.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 277

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 277

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen