Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit charmante begane grond appartement, ontworpen voor de ambitieuze starter of voor diegene die kleiner wil gaan wonen! Het appartement heeft één slaapkamer, gezellige woonkamer met open keuken en heerlijke tuin gelegen op het zuidwesten met een vrijstaande berging-/werkruimte. Dit appartement bevindt zich aan een uiterst verkeersluwe straat met parkeergelegenheid voor de deur en zit op een steenworp afstand van het station en levendige winkelcentrum Bisonspoor. Alles wat je nodig hebt op loopafstand! Nieuwsgierig geworden? Kom snel kijken en bel ons!

Ligging: De woning ligt aan de rand van de wijk Antilopespoor op korte afstand van het grote wijk-winkelcentrum en treinstation. Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een speeltuintje en voldoende parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Aan de voorzijde van de woning met overdekte entree kom je binnen in de hal. De hal is voorzien van een meterkast en biedt tevens toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken.

Woonkamer: Welkom in deze sfeervolle woonkamer met uitzicht op de zonnige tuin. De grote ramen met deur naar de tuin zorgt voor veel natuurlijk licht. De woonkeuken en open keuken zijn gescheiden door een gezellige bar. Of je nu ontspant na een lange dag of vrienden ontvangt om een gezellig drankje te nuttigen, deze woonkamer is de perfecte setting voor alle momenten die je wilt koesteren.

Keuken: Deze gezellige open keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt en voorzien van een vaatwasser, waardoor afwassen een fluitje van een cent wordt, een moderne oven die staat te popelen om al jouw culinaire creaties tot in perfectie te bakken en braden, een koel/vriescombinatie, perfect voor het bewaren van al je verse ingrediënten en favoriete lekkernijen, een 4 pits gasfornuis met afzuigkap (filter) ideaal voor het bereiden van al je favoriete gerechten met gemak en natuurlijk een spoelbak met kraan.

Tuin: Je eigen stukje paradijs, de diepe zonnige tuin op het zuidwesten waar je heerlijk de dag kunt doornemen met een lekker biertje of glaasje wijn. Je eigen oase van rust en ontspanning, zie je jezelf hier al zitten?

Berging 1: Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een berging voor fietsen en dergelijke.

Berging 2: In de tuin bevindt zich een vrijstaande berging voorzien van elektra en water, momenteel in gebruik als kapsalon.

Slaapkamer: Aan de voorzijde van het appartement gelegen ligt deze ruime 2 persoonskamer voorzien van een ruime inbouwkast.

Badkamer: De badkamer biedt plaats aan een toilet, douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Ideaal appartement op de begane grond voor de starter of voor diegene die kleiner wil gaan wonen. - Heerlijk zonnige tuin in 2023 aangelegd met vrijstaande schuur/berging voorzien van elektra en water. - Berging (fietsen) aan voorzijde van complex. - Mechanische ventilatie Ortho Daalderop (2023). - Glasvezel aanwezig. - Appartement is voorzien van dubbelglas. Voordeur van enkel glas (wordt vernieuwd zie VvE). - Vve kosten 107,00 per maand. - Verwarming en warm water: cv-ketel Combiketel Intergas (2015). - Energielabel: C. - Elektra: 6 groepen en aardlek is aanwezig. Verkoper vertelt: Wij hebben een jaar lang met veel plezier in deze woning gewoond en vinden het eigenlijk heel jammer hem te moeten gaan verlaten. Door gezinsuitbreiding zijn wij toe aan een grotere woning, maar we gaan het mooie Maarssen erg missen. Alles zit hier dichtbij! De winkels in bisonspoor bijvoorbeeld, maar een stukje verderop vind je ook de nodige autogarages, kluswinkels en eetgelegenheden! Ook het station is erg dichtbij en de verbinding is erg fijn! Je bent sneller met de trein in Utrecht, dan met de auto. En zelfs op zondag rijd alles vroeg! Ideaal! Onze woning staat eigenlijk wel op het fijnste plekje in de straat, we kijken niet direct op auto's die voor de deur staan, maar kunnen wel bijna voor de deur parkeren. En in de achtertuin heb je voldoende privacy en vaak het zonnetje! Ondanks dat wij enkel de benedenverdieping hebben, voelt het als een echt huis, niet als een onderdeel van een appartement. We hebben een eigen voordeur en achtertuin met achterom! Wij hopen de volgende koper(s) net zo blij te maken met deze woning, als dat wij dat (nu nog mogen) zijn!

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 170

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 170

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen