Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vanaf nu beschikbaar! Instapklare en ruime tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum én station. Deze eengezinswoning is goed onderhouden en kenmerkt zich door sfeer en ruimte. Die ruimte komt u op alle verdiepingen tegen. Op de begane grond vindt u een lichte doorzon woonkamer met een open keuken en handige bijkeuken. Daarnaast zijn er maar liefst 5 slaapkamers aanwezig, verdeeld over de verdiepingen. De slaapkamers op de tweede verdieping hebben hun extra ruimte te danken aan de aanwezigheid van 2 dakkappellen.

Door het fijne sfeertje en de rustige ligging van deze woning zullen mensen zich hier snel thuis voelen. De woning staat in een autoluw hofje met speelgelegenheid voor het huis en is gelegen nabij scholen en sportfaciliteiten en overige voorzieningen. Het station en het gezellige centrum van Nijkerk zijn op loopafstand!

Bouwjaar 1970. Woonoppervlak 118 m2. Perceeloppervlakte 123 m2. Energielabel C.

INDELING

Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast en provisiekast. Keurig afgewerkte en ruime woonkamer in frisse kleurstelling voorzien van grote raampartijen die een prettige lichtinval bieden. De houten vloer en de spachtelputz wandafwerking maken het tot een verzorgd geheel. De hoekkeuken heeft een moderne uitstraling en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. In de zeer praktische bijkeuken is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig en treft u een wasbak aan. Ook is hier voldoende ruimte tot het plaatsen van (vaste) kasten. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is ingericht met sierbestrating en voorzien van een ruime vrijstaande stenen berging. Een achterom is eveneens aanwezig. Dit is een fijne plek om van de zonnestralen te genieten!

Eerste verdieping: drie royale slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde. Op deze verdieping zijn de ramen voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen en draai/kiepraam met ventilatierooster. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en strakke wanden met glasvliesbehang. De moderne badkamer in neutrale kleurstelling is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel, designradiator en wandcloset.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Hier treft u nog twee slaapkamers aan. Op de voorzolder is de cv-installatie geplaatst. Hier komt het daglicht door Velux dakramen. De slaapkamers zijn beiden voorzien van een dakkapel en op de vloer ligt laminaat.

U bent van harte welkom deze keurige woning te komen bekijken tijdens een bezichtiging!

Toegevoegde waarde:

- Instapklare tussenwoning - Ruime en lichte woonkamer - Voorzien van bijkeuken - Vijf royale slaapkamers - Twee dakkappelen - Kunststof kozijnen met dubbel glas op de 1e verdieping (begane grond alleen voordeur) - Onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy - Het NS-Station is op loopafstand - De woning is gelegen in een rustige woonstraat nabij het centrum

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij