Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Laat u verassen door deze ruime en praktisch ingedeelde hoekwoning!

Deze uitgebouwde gezinswoning heeft meerdere grote pluspunten, waaronder een royale tuingerichte woonkamer met houtkachel, een woonkeuken, bijkeuken, 5 slaapkamers én werkplek boven de uitbouw. De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en heeft daardoor veel zonuren. Tevens heeft het veel vrijheid en privacy te bieden. De woning is door de huidige bewoners goed verzorgd en onderhouden. Zo is de woning uitgebouwd, zijn er 2 dakkappellen geplaatst en is de badkamer in 2022 vernieuwd. Door de breedte van de woning zijn alle vertrekken royaal te noemen, hierdoor is deze woning een ideale gezinswoning.

De woning ligt in een rustige en groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Tevens zijn scholen, winkels en voorzieningen nabij gelegen en zijn er meerdere speelvoorzieningen in de wijk aanwezig.

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk, dan zal deze woning u zeker aanspreken!

Bouwjaar 1976. Woonoppervlak 157 m². Perceeloppervlakte 303 m². Energielabel C.

INDELING

Begane grond: via de entree bereikt u de hal met meterkast (10 groepen), toiletruimte met fonteintje en een trapkast. Vanuit de hal stapt u de woonkamer binnen. Een verassende en lichte ruimte met uitzicht op de tuin. De aanwezige houtkachel zorgt niet alleen maar voor warmte, maar ook voor extra sfeer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, de wanden zijn glad gestuct. De woonkamer loopt door naar de eetkamer en is middels de ensuite kasten van elkaar gescheiden. De sfeervolle eetkamer met aangrenzende keuken is voorzien van inbouwspots, een gaskachel en 2 Velux dakramen. Hierdoor komt er veel lichtval binnen. Er is ook een airco aanwezig voor koelte in zomer en warmte tijdens koudere maanden. De keuken heeft landelijke uitstraling en een neutrale kleurstelling en is uitgerust met de volgende apparatuur: een vaatwasser, koelkast, oven, combi-magnetron en gaskookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de ruime bijkeuken, met een trapopgang naar de verdieping boven de uitbouw. Deze ruimte is momenteel in gebruik als werkplek en voorzien van airco.

De zonnig gelegen achtertuin is bereikbaar vanuit de woonkamer en de bijkeuken. De tuin heeft een prettige ligging op het zuidwesten is voorzien van een gezellige overkapping met aangrenzende berging. Verder is de tuin ingericht met sierbestrating en speelse borders met veel groen. Achter in de tuin treft u nog een houten kapschuur. De tuin heeft een royale afmeting, waardoor u hier lekker kunt genieten van het buitenleven en de vrije ligging. Aan de achterzijde van de woning is een elektrisch bedienbaar uitvalscherm aanwezig.

Eerste verdieping: via de overloop zijn drie royale slaapkamers en de badkamer te bereiken. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen, en beschikken over rolluiken. De badkamer (vernieuwd in 2022) is fraai uitgevoerd en uitgerust met een inloopdouche met regendouche, ligbad, dubbele wastafel, wandcloset en vloerverwarming.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Op de voorzolder treft u een wastafel met meubel, de opstelling van de CV (Nefit, 2012) en de mechanisch ventilatie box. Tevens vindt u hier de witgoedaansluiting en een airco. Dit zorgt in de zomer voor aangename temperaturen op de gehele verdieping. Ook zijn hier een vierde en vijfde slaapkamer aanwezig voorzien van dakkapel, een laminaatvloer en rolluiken. Daarnaast is er bergruimte achter de knieschotten.

Wij nodigen u graag uit om deze fijne gezinswoning te komen bezichtigen!

Bijzondere kenmerken: - Royale uitgebouwde hoekwoning - Sfeervolle woonkeuken - 5 ruime slaapkamers én een werkplek boven de uitbouw - Buitenzonwering en airco’s aanwezig - Voorzien van een bijkeuken - Zonnig gelegen achtertuin met sfeervolle veranda - De woning is gelegen in een rustig hofje

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 609

Overige

Perceel oppervlakte 306

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 609

Overige

Perceel oppervlakte 306

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij