Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie locatie, aan de rand van de wijk De Bogen bieden wij dit nette en lichte 3-KAMER – HOEKAPPARTEMENT aan met ruim zonnig balkon op het zuidwesten en een berging op de begane grond. Doordat het appartement is gelegen op de hoek van de derde verdieping, is er mooi uitzicht vanuit woonkamer en het balkon over het water en de groene omgeving. Het appartementencomplex is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, met ruim voldoende parkeerplaatsen nabij het complex, speeltuintjes en groenvoorzieningen. Ook zijn er in de directe omgeving voorzieningen zoals een basisschool, peuterspeelzaal, gezondheidscentrum en supermarkt. Een groot pluspunt is dat u vanaf Bakboord binnen enkele minuten op de A28 en A1 bent!

Bouwjaar 2006. Woonoppervlakte 79 m2. Energielabel A.

Indeling Algemeen: Centrale hal met video installatie, brievenbussen, lift en trappenhuis. Appartement : ruime hal met voldoende ruimte voor garderobe, meterkast, toilet met fonteintje, berging met CV ketel (Vaillant 2020) en WTW installatie. Daarnaast is er nog een extra vaste berg/provisiekast aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, wastafel en aansluiting voor was-apparatuur. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een grote en een wat kleinere. Beiden zijn verzorgd afgewerkt en voorzien van kasten. De woonkamer, met toegang tot het balkon (ca 8 m2) is een mooie lichte ruimte vanwege de vele ramen en het uitzicht! De open keuken is eenvoudig uitgevoerd en bevat diverse apparatuur zoals een oven, 4-pits kookplaat, koelkast en vriezer. Het gehele appartement is afgewerkt met een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden: - Net en licht 3 kamer-hoekappartement - Ruim balkon op het zuidwesten - 2 slaapkamers - Rustige ligging - Goed geïsoleerd en energielabel A - Bouwkundig rapport aanwezig - Gezonde VvE - Servicekosten € 130,06 per maand

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk 7 maart 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst huurder is bij WSN voorrang om de woning te kopen.. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas na 7 maart 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Van der Weij Notariaat te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningplicht van 2 jaar na transport / anti-speculatiebeding • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 267

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 267

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij