Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze tot in de puntjes verzorgde en uitgebouwde tussenwoning nabij het centrum van Nijkerk is nu beschikbaar! De perfecte woning voor diegene die niet van verbouwen of klussen houdt!

Vanwege de uitbouw op de begane grond is de leefruimte aanzienlijk vergroot en door de toevoeging van een dakopbouw is er een volwaardige verdieping gecreëerd, inclusief een grote vierde slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens drie comfortabele slaapkamers en een eigentijdse badkamer met moderne voorzieningen. Deze royale woning is gerealiseerd op een perceel van 214 m², heeft een diepe en zonnige achtertuin van circa 22 meter met veel privacy.

Met het gezellige centrum van Nijkerk op loopafstand, biedt deze woning het beste van twee werelden: een rustige omgeving om thuis te ontspannen en toch dicht bij alle voorzieningen en de gezelligheid die de stad te bieden heeft. De Haarstraat is ingericht als eenrichtingsverkeer, waardoor er hoofdzakelijk bestemmingsverkeer plaatsvindt.

Bouwjaar 1957. Woonoppervlak 125 m². Perceeloppervlakte 214 m². Energielabel D.

INDELING

Begane grond: via de entree bereikt u de hal met meterkast (7 groepen), trapopgang naar de 1e verdieping, bergkast onder de trap en modern toilet met wandcloset (2021). De lichte doorzon-woonkamer met eikenhoutenvloer heeft openslaande deuren naar de gezellige achtertuin en een sfeervolle gashaard (2021). Door de uitbouw is er een royale woonkamer ontstaan. De wanden en het plafond zijn glad gestuct. Grenzend aan de woonkamer treft u de keuken. De lichte keuken heeft een dubbele wandopstelling en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en oven.

De tuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een (kunst)gazon en een vrijstaande stenen berging met vliering en aangrenzend een aantrekkelijke overkapping waaronder heerlijk gelounged kan worden. De tuin is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte kunt u op elk moment van de dag een heerlijk plekje in de zon vinden. Ook is er een achterom aanwezig.

Eerste verdieping: op deze verdieping heeft u via de overloop toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer, allemaal voorzien van dubbel glas en openslaande ramen. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van doorgelegde houten vloerdelen en gladde wand- en plafondafwerking. Ook is er op de slaapkamer aan de voorzijde een elektrische screen aanwezig. Dan volgt de moderne en vergrote badkamer met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het aanwezige raam zorgt voor licht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping: via een vaste trap is deze volwaardige verdieping te bereiken. Vergroot middels een dakopbouw. De overloop leidt u naar een royale vierde slaapkamer. Voorzien van vele raampartijen, een hoge nok, en elektrische screens. Vanwege de aanwezigheid van een vaste airco kunt u in de zomermaanden ook genieten van comfortabele nachten. Een heerlijke lichte kamer, met kastenwand, strakke wandafwerking en vloerbedekking. Op de overloop treft u in een afgesloten ruimte de onlangs vernieuwde CV-opstelling (Remeha, 2023).

Bijzondere kenmerken: - Compleet gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning - Royale woonkamer met openslaande deuren - Dakopbouw met hoge nok en vaste trap - Vier slaapkamers aanwezig - Moderne badkamer en toilet - Diepe achtertuin met veel privacy en volop zon - Vrijstaande stenen berging met vliering en aangebouwde overkapping - Gelegen nabij het centrum van Nijkerk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 214
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 214
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij