Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In hartje centrum Kerkrade ligt deze karakteristieke jaren '30 woning met erkers, aanbouw, oprit, omsloten tuin en maar liefst 5 slaapkamers. Het huis is goed onderhouden en is zeer ruim van opzet. De ligging is centraal en gunstig ten opzichte van basisschool, winkels, busstation en wandelgebied.

Souterrain:
gedeeltelijk onderkelderd en verdeeld in 2 ruimtes ideaal als provisiekelder en opslagruimte. Tevens bevindt zich hier de C.V.-combi HR installatie.

Begane grond:
voortuin, oprit, overdekte entree en ruime hal. De hal heeft een prachtig trappenhuis en glas-in-lood ramen en biedt toegang tot de kelder, de meterkast is hier ook gelegen. De ruime woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte door een gemetselde muur met haardpartij en voorzien van een erker aan de voorzijde en een aanbouw aan de achterzijde. De ruimte heeft een doorlopende parketvloer. De gesloten leefkeuken met granieten vloer is voorzien van een moderne installatie in hoekopstelling en heeft de volgende apparatuur; 5-pits gaskookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken komt men in een tussenhal met toegang naar het keurige toilet, de bijkeuken met o.a. wasmachine-aansluiting en een deur richting tuin en oprit. De tuin is ook vanuit de woonkamer bereikbaar; geheel omsloten met schutting en lei-lindes, veel privacy, onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en op het Zuiden gelegen. Een stal/ berging biedt plaats aan fietsen ed. Middels een afsluitbaar pad langs het huis is de oprit bereikbaar.

Overloop, een drietal slaapkamers met laminaatvloer waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van vaste muurkasten. De badkamer is geheel en modern betegeld en ingericht met een douchecabine, een badmeubel en 2e toilet.

Middels vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met overloop en twee slaapkamers met o.a. een dakkapel. Tevens is er een bergruimte met geiser ten behoeve van warm water op de badkamer.

* zowel houten als kunststof kozijnen;
* HR++ beglazing en gedeeltelijk voorzetramen;
* gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
* C.V. combi HR installatie (bj 2006 eigendom) en warm water geiser (bj 2021 eigendom)
* energielabel F van 2015; niet geactualiseerd;
* mogelijkheid tot overname huur garage in de directe omgeving;
* aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 610
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 216
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 610
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 216
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?