Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel jullie eens voor: een prachtige vrijstaande woning met alle ruimte die jullie nodig hebben om jullie eigen paleis te creëren. Deze charmante woning is een oase van mogelijkheden, met een tuinkamer die ook dienst kan doen als kantoor, een weelderige tuin vol bloemen en sfeer en een royale loods waar jullie wonen en werken perfect kunnen combineren.

De vrijstaande woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 667 m² op een rustige locatie in het pittoreske Nieuw-Vossemeer. Deze woning is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een plek om te dromen, te creëren en te groeien. Neem contact met ons op en maak van deze karakteristieke vrijstaande woning jullie eigen persoonlijke paradijs.

HIGHLIGHTS
• Deze karakteristieke woning ademt geschiedenis en biedt tegelijkertijd een blanco canvas voor jullie persoonlijke touch.
• Geniet van de sterrenhemel vanaf jullie eigen dakterras onder het genot van een hapje en een drankje!
• De lichte tuinkamer kan ook goed in gebruik genomen worden als jullie ideale kantoor, een knusse leesruimte of zelfs een artistiek atelier.
• Ontsnap aan de drukte en kom thuis in deze oase van rust. Na een lange dag kunnen jullie hier heerlijk ontspannen en genieten van de serene sfeer.
• De riante loods (ca. 426 m²) biedt een tal aan mogelijkheden. Of jullie nou extra ruimte nodig hebben voor opslag of als ondernemers op zoek zijn naar de perfecte combinatie tussen wonen & werken.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 133 m², overige inpandige ruimte van ca. 451 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 26 m² en een inhoud van ca. 2.165 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. alle benodigde documenten in de dataroom van Eerlijk Bieden.
- Bestemming Centrum (Ruimtelijke plannen, d.d. 03-10-2023)

Jullie wonen nu in Nieuw-Vossemeer (Gemeente Steenbergen) of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Nieuw-Vossemeer is een dorp gelegen in de gemeente Steenbergen aan het Schelde-Rijnkanaal en wordt omringd door het Noord-Brabantse polderlandschap. Net buiten het dorp bevinden zich een tweetal kleine campings. Vanuit Nieuw-Vossemeer zijn er verscheidende wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes in Zeeland en Noord-Brabant lopen. Voor alle benodigde (winkel)voorzieningen zijn jullie zo in het stadscentrum van Steenbergen. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie parkeren de auto op de riante oprit en lopen middels de fraai aangelegde voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een graniet vloer, gesauste wanden en schrootjes plafond. De entree biedt toegang tot de woonkamer, keuken, betegeld toilet met fonteintje, kelder en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De woonkamer is een warme en uitnodigende plek waar gezelligheid en comfort samenkomen, ideaal voor het creëren van kostbare herinneringen met familie en vrienden. De woonkamer is afgewerkt met een parketvloer, gesauste wanden en een houten balken plafond. De woonkamer is voorzien van een erker, schouwpartij met elektrische kachel, handmatig rolluik en biedt toegang tot de keuken.

De gesloten keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, sierpleister waden en houten schrootjes plafond. Hier kunnen jullie heerlijke gerechten bereiden! De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, dubbele spoelbak, diverse inbouwapparatuur, gasfornuis, oven, afzuigkap en koelkast. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De bijkeuken beschikt over de CV-Ketel (Nefit) en de aansluiting voor wasmachine en droger.

De tuinkamer is afgewerkt met een betegelde vloer en gestucte wanden. De tuinkamer is jullie veelzijdige ruimte voor creativiteit en productiviteit of gewoon om te ontspannen met een vleugje natuur om jullie heen. De tuinkamer biedt toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is voorzien van een terras, veranda, sierbestrating, buitenverlichting en achteruitgang. Het tuinhuis is voorzien van elektra, water en bedekt met pannen. Geniet van de weelderige tuin als jullie eigen groene toevluchtsoord, perfect om te ontspannen en te genieten van de natuur.

De riante loods van maar liefst ca. 426 m² is de perfecte ruimte voor ondernemen, opslag, werken en wonen. De loods is voorzien van elektra en riante zolder.

1e VERDIEPING (houten vloer)

Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik en inbouwkast.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik en inbouwkast.

Ontspan in de badkamer met ligbad, een oase van rust na een lange dag. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een houten schrootjes plafond. De badkamer beschikt over een 2e toilet, ligbad, dubbele wastafelmeubel, rolluik en design radiator. De badkamer biedt toegang tot het dakterras.

Of jullie nu de zonsopgang willen aanschouwen met een kop koffie in de hand of 's avonds willen ontspannen onder de schitterende sterrenhemel, dit dakterras biedt de perfecte setting voor onvergetelijke momenten en bijzondere herinneringen.

2e VERDIEPING (houten vloer)

Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de zolder op de tweede verdieping. De zolder is afgewerkt met vloerbedekking, houten schrootjes wanden en houten balken plafond.

BESTEMMING
Bestemmingsomschrijving
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

A. Wonen, al dan niet op de verdiepingen, en in samenhang daarmee de uitoefening van een aan-huis-gebonden beroep;
B. ter plaatse van de aanduiding 'aaneengebouwd', aaneengebouwde, twee-aaneengebouwde of vrijstaande woningen;
C. ter plaatse van de aanduiding 'vrijstaand', uitsluitend vrijstaande woningen;
D. (kleinschalige) bedrijfsmatige activiteiten tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
E. detailhandel;
F. dienstverlening;
G. kantoren;
H. praktijkruimten;
I. (lokale) maatschappelijke voorzieningen;
J. horecavestigingen behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;

met de daarbij behorende:

K. bijbehorende bouwwerken;
L. bouwwerken geen gebouwen zijnde;
M. wegen en paden;
N. parkeervoorzieningen;
O. groenvoorzieningen;
P. water en voorzieningen voor de waterhuishouding;
Q. tuinen en erven.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 2165
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
Energielabel F
Garage opp 277
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 667
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 2165
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
Energielabel F
Garage opp 277
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 667
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?