Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Patiowoning in Breda: Waterweegbree 92

Ontdek het comfort van wonen in stijl aan de Waterweegbree 92, een eigentijdse patiowoning die alles biedt wat je zoekt. Met drie slaapkamers, energielabel A en een uitstekende isolatie is dit de perfecte plek om thuis te komen.

Kenmerken:

Drie ruime slaapkamers Moderne patiowoning met een open en lichte sfeer Goed geïsoleerd, energielabel A Stadsverwarming voor duurzaam comfort Oprit met carport voor jouw gemak

Betreed de woning en ervaar de ruimte en luxe die deze woning te bieden heeft. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en vormt het hart van het huis. De woonkamer baadt in het natuurlijke licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

De drie slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin of kunnen worden omgetoverd tot kantoorruimtes of hobbykamers. De goed geïsoleerde woning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in alle seizoenen, terwijl de stadsverwarming zorgt voor een milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Buiten geniet je van privacy in de afgesloten tuin, compleet met een oprit en carport voor het veilig parkeren van jouw voertuig. De ligging in Breda biedt een perfecte combinatie van rustig wonen en de nabijheid van voorzieningen, scholen en uitvalswegen.

Omgeving: De woonwijk Kroeteneiland is gelegen nabij het grote winkelcentrum Heksenwiel met een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod van ruim 50 winkels en horeca. Medisch Centrum Kroeten (huisartsenpraktijk en apotheek) is op loopafstand bereikbaar, evenals verdere voorzieningen zoals de bibliotheek, kinderdagopvang, basisscholen en voorgezet onderwijs, sportvelden en tennisbanen. Recreatieplas “De Asterdplas” en het Haagse Beemdenbos zijn ook op loopafstand. Tevens bevindt zich achter de wijk en voorbij de Bredestraat een fraai polderlandschap met een meanderende waterloop (de loop van de oude Mark is gedeeltelijk in ere hersteld) met vele mooie wandel- en fietsroutes.

Bereikbaarheid: Het bruisende centrum van Breda en de treinstations Centraal en Breda-Prinsenbeek zijn op fietsafstand gelegen en er is een bushalte om de hoek. Via de rondweg is er een snelle aansluiting op snelwegen richting Rotterdam, ‘s Hertogenbosch, Roosendaal en Antwerpen. Kortom, een heerlijke gezinswoning in een fantastische omgeving! Goed om te weten, de hoogspanningslijnen in de Haagse Beemden worden in 2024 onder de grond gelegd.

Mis deze kans niet om te wonen in een energiezuinige en moderne patiowoning op een toplocatie in Breda. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van Waterweegbree 92.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 568

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 568

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars