Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ALLE BEZICHTIGINGSMOMENTEN ZITTEN VOL.

In hartje Breda, op 3e etage gelegen, gerenoveerd 2-kamerappartement met balkon op westzijde en eigen berging en parkeerplek in het souterrain.

De Nijverheidssingel 205 is gelegen in het gezellige centrum van Breda. De variatie aan winkels is zeer groot en in de directe omgeving bevinden zich restaurants, eetcafés en sfeervolle cafeetjes. Op enkele minuten lopen van deze woning tref je het winkel-, cultureel-, en uitgaanscentrum van Breda. Zowel busdiensten als treinverkeer zijn op korte afstand te vinden. De locatie is gelegen nabij de diverse uitvalswegen. Kortom een fijne plek om te leven en te wonen.

Indeling algemene ruimtes: Via de centrale entree, met bellentableau en brievenbussen, kom je in een afgesloten hal met trapopgang naar de verdiepingen. Het appartement bevindt zich op de 3de etage.

Indeling appartement: Vanuit de entree/hal heb je toegang tot de woonkamer en de badkamer. Tevens beschikt het appartement over een ruime vaste kast met opstelplaats cv-ketel en wasmachineaansluiting Vanuit de woonkamer kom je via een loopdeur in de slaapkamer. De keuken is voorzien van keukenblok met diverse onder- en bovenkastjes. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot het balkon gelegen op de westzijde. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel en de wasmachineaansluiting.

Algemeen: - Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage voor 75,- per maand. - Servicekosten van € 100,- per maand. - De eigen berging in het souterrain beschikt over elektra.

Toewijzingscriteria: U dient minimaal 4 keer de kale huur per maand te verdienen (bruto), een vast dienstverband of jaarcontract te hebben. U wordt gevraagd hiervan bewijs te leveren. Geen studenten, geen borgstellingen en u huurt minimaal voor 1 jaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 130

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 130

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars