Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HET HART VAN DUURZAAM GENIETEN

Stel je voor: een thuis dat niet alleen je hart sneller laat kloppen, maar ook nog eens fluistert met de toekomst. Een plek waar jonge gezinnen hun dromen waar maken, waar de stadsliefhebbers de vibraties van Eindhoven binnen handbereik hebben en waar ruimtezoekers hun koninkrijk uitbouwen. In de nieuwbouwwijk Mahler in Berckelbosch vind je deze parel van een woning, waar duurzaamheid en stijl samensmelten tot het perfecte plaatje. 

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

- DUURZAAM WONEN OP ZIJN BEST: Met een energielabel A++++, zonnepanelen, een warmtepomp en een warmte-terug-win-systeem ben je niet alleen milieubewust bezig, maar bespaar je ook flink op de energierekening.
- INSTAPKLAAR LUXE WONEN: Een nieuwe complete keuken, luxe badkamer en toilet, plus een elegante visgraat vloer en strak gestucte wanden – je hoeft alleen nog maar je meubels binnen te schuiven.
- RUIMTE IN OVERVLOED: Een royale uitgebouwde woonkamer, een fraaie keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede verdieping met potentie voor een vierde slaapkamer en technische ruimte.
- BESCHIKBAARHEID DIE JE VRIJHEID GEEFT: Geen wachttijden, deze woning is per direct beschikbaar. Begin direct met genieten van je nieuwe thuis.
- LEVEN IN HET KLOPPENDE HART VAN EINDHOVEN: Op slechts 10 minuten fietsen van het centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik en natuur om de hoek, is dit de ideale uitvalsbasis voor elk gezin.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in een wereld waar elke hoek, elke kamer, elk detail zorgvuldig is ontworpen met oog voor schoonheid en functionaliteit. De nieuwbouwwijk Mahler in Berckelbosch is niet zomaar een plek om te wonen; het is een canvas waarop je jouw leven schildert, een symfonie van duurzaamheid en comfort.

DE SCHOONHEID VAN DUURZAAMHEID

Deze woning is een toonbeeld van hoe modern wonen en milieubewustzijn hand in hand gaan. Met het energielabel A++++ ben je verzekerd van een huis dat niet alleen je portemonnee spaart, maar ook de planeet. De zonnepanelen dansen met de zon, terwijl de warmtepomp en het warmte-terug-win-systeem zorgen voor een constante, comfortabele temperatuur. Voel de warmte in de winter en de koelte in de zomer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

EEN INTERIEUR DAT JE OMARMT

Zodra je de deur opent, word je verwelkomd door een interieur dat klaar is om jouw persoonlijke touch te ontvangen. De nieuwe keuken nodigt uit tot culinaire avonturen, terwijl de luxe badkamer een oase van ontspanning biedt. De visgraat vloer voegt een vleugje elegantie toe aan elke stap die je zet, en de gestucte wanden vormen het perfecte canvas voor je kunstwerken of familiefoto's.

RUIMTE VOOR GROEI EN GELUK

De woonkamer is een uitgestrekt landschap van licht en ruimte, met genoeg plek voor een grote eettafel waar vrienden en familie samenkomen. De keuken, met zijn strakke lijnen en hoogwaardige apparatuur, is de droom van elke chef-kok. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk een blank canvas voor dromen en spel. En de tweede verdieping? Die biedt mogelijkheden te over, of je nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een speelruimte voor de kinderen wenst.

EEN LOCATIE DIE INSPIREERT

Wonen in Mahler betekent dat je het beste van twee werelden hebt. De rust van een duurzame wijk en de energie van de stad Eindhoven binnen fietsafstand. Of je nu zin hebt in een cultureel uitje, een sportieve activiteit of gewoon een frisse neus wilt halen in de natuur, het ligt allemaal binnen je bereik. En met de directe beschikbaarheid van deze woning, kun je meteen beginnen met het verkennen van je nieuwe buurt.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN

Ontdek een thuis waar duurzaamheid de norm is, met een energielabel A++++, zonnepanelen, een warmtepomp en een warmte-terug-win-systeem. Een instapklare woning met een nieuwe keuken, luxe badkamer en een visgraat vloer. Geniet van een royale woonkamer, drie slaapkamers en een tweede verdieping klaar voor jouw creatieve invulling. Beschikbaarheid per direct, dus start meteen met genieten. En met de fiets ben je zo in het bruisende hart van Eindhoven, terwijl natuur en sportfaciliteiten om de hoek liggen. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je toekomst begint.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in deze oase van duurzaamheid en comfort? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de stap naar een groener, luxueuzer en gelukkiger leven in de nieuwbouwwijk Mahler in Berckelbosch. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 234

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 234

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij