Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JE NIEUWE THUIS IN DE IJPELAAR

Op zoek naar een ruime en lichte woning in een prettige buurt? Deze volledig uitgebouwde tussenwoning in de IJpelaar biedt comfort en ruimte voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en families die op zoek zijn naar extra leefruimte. Met een vrij uitzicht, een zonnige tuin op het zuidwesten en een rustige ligging, is dit huis een solide keuze voor jullie nieuwe thuis.

DE WONING IN HET KORT

Volledig uitgebouwde tussenwoning met veel leefruimte.
Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt.
Vrij uitzicht aan de voorzijde voor een ruimtelijk gevoel.
Tuin op het zuidwesten, ideaal voor de middag- en avondzon.
Gezellige open haard voor de koudere dagen.

EEN COMFORTABELE WOONERVARING

Deze tussenwoning biedt een praktische indeling met een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een half-open keuken, een grote zolder met veel bergruimte, een praktische badkamer en maar liefst van 132 m² gebruiksoppervlakte wonen. Voldoende privéruimte voor iedereen in het gezin en de zolder biedt ook nog eens mogelijkheden voor een extra kamer.

De tuin op het zuidwesten is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De open haard in de woonkamer zorgt voor extra sfeer en warmte tijdens de koudere dagen. De keuken is functioneel, en met een update kan je er de keuken van maken die helemaal aan jouw wensen kan voldoen.

De woning is goed onderhouden en op alle verdiepingen voorzien van betonvloeren en nagenoeg volledig van dubbel glas. De rustige ligging in IJpelaar, op loopafstand van winkelcentrum de Burcht, het Mastbos, het centrum van Breda en uitvalswegen, maakt het een ideale plek om te wonen.

LOCATIE EN VOORZIENINGEN

De wijk IJpelaar staat bekend om zijn rustige en groene karakter. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum de Burcht en dicht bij het Mastbos, het centrum van Breda en belangrijke uitvalswegen. Scholen, sportclubs en een gevarieerd winkelaanbod zijn allemaal snel bereikbaar.

HIGHLIGHTS NADER BEKEKEN

Deze tussenwoning in IJpelaar is volledig uitgebouwd en biedt een rustige woonomgeving met een vrij uitzicht. De tuin op het zuidwesten is perfect voor tuinliefhebbers en de open haard zorgt voor een aangename sfeer in huis.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Is dit de woning waar je naar op zoek bent? Zie je jezelf al genieten in de tuin of ontspannen bij de open haard? Deze woning in IJpelaar biedt een fijne basis voor je toekomst. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit kan zomaar jouw nieuwe thuis worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 162
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 162
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda