Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning geeft jou een warm welkom!

Uiterst sfeervol door het materiaal- en kleurgebruik en door de moderne keuken en vernieuwde badkamer kom je binnen in een woning waar je niets aan hoeft te doen. Alle grote klussen zijn gedaan in deze woning. Zo is ook nog de achtertuin aangepakt. Het geheel is modern bestraat en gelegen op het zuiden. Hier zet jij je tuinset neer en het genieten van je nieuwe huis kan beginnen!

De locatie: De woning is gelegen in de woonwijk Slangenbeek. Een wijk gelegen aan de rand van Hengelo maar met volop voorzieningen. Een winkelcentrum is op op loopafstand gelegen waar je uitstekend voor alle wekelijkse boodschappen terecht kunt. Ook is het heerlijk om even rondom de vijver een rondje te lopen. Speelvoorzieningen en scholen zijn ook volop te vinden in deze wijk. Zelfs schuin tegenvoer de woning is een speeltuintje te vinden.

Makelaar aan het woord: "Wordt dit jouw nieuwe thuis? Je hoeft hier alleen de dozen uit te pakken!"

Indeling: Begane grond: hal/entree, toilet, meterkast, tuingerichte woonkamer met trapkast, open keuken (2013) voorzien van 5-pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, sfeervolle badkamer voorzien van douche, wandcloset, badkamermeubel met dubbele wastafel. Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken overloop met wasmachineaansluiting, vierde slaapkamer voorzien van kunststof dakkapel met rolluiken. Tevens is hier airco aanwezig. Tuin: De achtertuin is geheel bestraat, voorzien van een achterom en een vrijstaande houten berging, ideaal voor het stallen van de fiets. Daarnaast is er een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 132 m2 Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 357 m3 Isolatie: Dak-, muur- en vloerisolatie. Geheel dubbel glas. Cv-installatie: Intergas, 2018, lease Dakgoot voorzijde vernieuwd 2020 Dakleer berging vernieuwd 2023 De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 132

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 132

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV