Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De ideale gezinswoning! Gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk Letterveld, met voorzieningen als een supermarkt, scholen en sportverenigingen binnen handbereik, treft u deze royaal uitgebouwde 2-ONDER-1 KAPWONING met eigen parkeergelegenheid! Het woonhuis is keurig onderhouden en beschikt door de uitbouw op de begane grond over veel leefruimte. In 2019 is er een moderne keuken geplaatst welke geheel voorzien van Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast heeft de woning maar liefst 4 ruime slaapkamers (eventueel 5 te realiseren), een moderne badkamer en een verzorgde tuin met achterom. De voormalige garage is opgesplitst in een praktische bijkeuken/wasruimte en een ruime (fietsen)berging. De beschutte achtertuin is middels een achterom bereikbaar en biedt voldoende privacy. Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten u graag bij de Jasmijnstraat 18 voor een bezichtiging! Bouwjaar 1971, inhoud ca. 557 m³, woonoppervlak ca. 155 m², perceeloppervlakte 240 m².

Begane grond: overdekte entree, hal met meterkast, toilet met fontein en berging onder de trap, woonkamer met laminaatvloer en gaskachel, moderne keuken (2019) voorzien van inbouwapparatuur (Siemens) en separate "coffeecorner", uitbouw met lichtstraat en openslaande deuren naar de beschutte achtertuin, praktische bijkeuken/wasruimte (voormalige garage) met uitstortgootsteen, verhoogde opstelling wasapparatuur en toegang tot de (fietsen)berging en achtertuin. 1e verdieping: overloop met vaste kast en aparte opgang naar de 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kastruimte, moderne badkamer (2017) met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en designradiator. 2e verdieping: overloop met CV-opstelling en berging achter de knieschotten, grote ruime (slaap)kamer voorzien van een dakraam en dakkapel. Deze kamer is voldoende groot om op te splitsen in 2 kamers.

Bijzonderheden: - Keuken en vernieuwde meterkast van 2019, badkamer vernieuwd in 2017; - Op de trap, gehele 1e verdieping en in de (fietsen) berging ligt een fraaie vinylvloer; - Inbouwapparatuur keuken: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-magnetron en vaatwasser. Alle apparatuur is van Siemens waar nog garantie op zit tot eind oktober 2024; - De zolderruimte kan vrij eenvoudig worden opgesplitst in 2 ruimten; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - Voor woningen die ouder zijn dan 25 jaar zal er een ouderdomclausule worden opgenomen; - Voor woningen die zijn gebouwd vóór 1995 zal er een asbestclausule worden opgenomen; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 557

Overige

Perceel oppervlakte 240

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 557

Overige

Perceel oppervlakte 240

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne