Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In kindvriendelijke en goede woonomgeving gelegen geheel gemoderniseerd halfvrijstaand splitlevel woonhuis voorzien van aanbouw, souterrain, oprit, carport en tuin. De woning is gelegen Op het Bergske 10 te Landgraaf/ Nieuwenhagen/ Hoefveld. Het splitlevel karakter van de woning is veranderd sinds de gerealiseerde aanbouw in 2007; één van de grote voordelen van deze woning. Door de gerealiseerde aanbouw bevinden zowel de woonkamer als de keuken zich op hetzelfde woonniveau waardoor rechtstreeks vanuit beide verblijfsruimten tuincontact ontstaat. Daarnaast is de woning zeer centraal gelegen in kindvriendelijke groene wijk omgeven door bos en nabij alle voorzieningen en uitvalswegen. Basisschool “'t Valder” op loopafstand.

Goed onderhouden en instapklaar woonhuis met vrij uitzicht nabij plantsoen gelegen met speelplek voor kinderen.

INDELING:

Souterrain (-0.5):
Kelderruimte (ca. 18m²) in gebruik als zijnde berging en tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Begane grond (0):
Via carport en onderhoudsarme voortuin te bereiken overdekte entree. Hal voorzien van grindvloer en meterkast. Moderne toiletruimte voorzien van zwevend closet en fontein. Berging alwaar aansluitpunt voor de C.V.- installatie (Nefit, 2021 eigendom). Via hal te bereiken sfeervolle en goed afgewerkte zitkamer (ca. 24m²) voorzien van gashaard met hoekraam en vrij uitzicht. Ook ideaal te gebruiken als separate speelkamer voor kinderen. Door de grote raampartijen aan de voorzijde beschikt men over een uitstekende lichtinval.

Verdieping 0.5:
Middels halve trap te bereiken woonkeuken (ca. 19m²) met moderne keukeninstallatie in hoekopstelling voorzien van de navolgende keukenapparatuur, te noemen: keramische kookplaat; vaatwasser; oven; magnetron; koelkast; rvs afzuigkap. Vanuit de keuken doorloop naar de sfeervolle woonkamer voorzien van vloerverwarming met inbouw gashaard geïntegreerd in de muur. Aanbouw is verder voorzien van o.a. een schuifpui en lichtkoepel waardoor men ook hier beschikt over een uitstekende lichtinval.

Via schuifpui en tuindeur te bereiken geheel omsloten zonnige tuin met tuinhuis en veel privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van groene borders. De tuin is ook middels achteringang bereikbaar.

Verdieping 1.0:
Middels overloop toegang tot twee goed afgewerkte slaapkamers, respectievelijk:
- Slaapkamer 1: ca. 7m² voorzien van rolluiken.
- Slaapkamer 2: ca. 15m² voorzien van rolluiken.

Verdieping 1.5:
Middels halve trap te bereiken overloop met ideale inbouwkast, toiletruimte en toegang tot de badkamer en de derde slaapkamer:
- Slaapkamer 3: ca. 18m² voorzien van rolluiken.
Moderne badkamer (ca. 5m²) voorzien van ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

Leuk om te weten:
- Bouwjaar 1976 (conform BAG), perceel: 230m² (conform kadaster);
- Woonoppervlakte ca. 141 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Kunststof kozijnwerk met dubbele beglazing;
- Rolluiken (2022, gedeeltelijk elektrisch);
- Nieuwe grindvloer op verdieping 1.0 en opgang naar verdieping 1.5 (2023);
- Gerealiseerde aanbouw in 2007;
- CV-ketel (eigendom) (Nefit 9000i AquaPower plus HRC45 CW6, 2021);
- Energielabel C;
- Aanvaarding in overleg.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Roy Ubachs nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 595
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Zolder Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 230
Split level Ja
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 595
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Zolder Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 230
Split level Ja
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lassoo Makelaars en Taxateurs