Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Statige, vrijstaande, zeer ruim gebouwde woning met grote oprit en achtergelegen grote garage en schuur, gelegen op een perceel van ca. 1.511 m² in Gronsveld. Deze rustig gelegen woning biedt veel privacy, en is o.a. voorzien van ca. 229 m² woonoppervlakte, zeer ruime kelderruimtes, 3 slaapkamers (mog. 4) , 2 badkamers, een multifunctionele ruimte met een aparte toegangsmogelijkheid (kantoor/speelkamer/gelijkvloerse slaapkamer), een tuinterras en een tuincour. Ideaal voor een koper die wonen en werken, op een plek wil combineren. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

-Indeling:

-Kelder:
Via de hal, gelegen achter de keuken, heeft u toegang tot het ruime kelderportaal, en tot de 3 grote kelderruimtes (ca. 24 m², 13 m², 11 m²). Aan de achterzijde van de kelder heeft u via een deur toegang tot de tuin. In de kelder is tevens de CV ketel gesitueerd (Eigendom, bouwjaar onbekend, Remeha)

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen In de lichte, ruime hal (ca. 10 m²). Hier treft u de toegangsdeur naar de multifunctionele ruimte, de woonkamer, en de toegangstrap naar de 1e etage. Tevens bevindt zich in de hal de toiletruimte, en fijne ingebouwde kasten. De betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
Verrassend is de extra woonkamer, aangrenzend aan de hal (ca. 44 m²) voorzien van een parketvloer. Deze multifunctionele ruimte/ woonkamer kan bijvoorbeeld gebruikt worden als woonkamer maar ook als; kinderspeelkamer, extra (gelijkvloerse) slaapkamer, maar ook als kantoorruimte/werkkamer aan huis.
Aan de andere zijde van deze ruimte is de gezellige woonkamer. Deze is ca. 44 m² groot en heeft als extra sfeermaker een open haard. Veel lichtinval wordt gecreëerd in deze ruimte door de vele ramen en de schuifpui. Via deze schuifpui heeft u toegang tot de 'cour' aan voorzijde.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer met semi open keuken, deze is ca. 42 m² groot. Deze eetkamer en keuken is voorzien van een donkere tegelvloer. Tevens biedt deze ruimte toegang tot het mooie tuinterras. Hier is het heerlijk rustig zitten en genieten van de privacy en de rust met zicht op de tuin. De ruime keuken, afgewerkt met een zwart stenen blad, is voorzien van een keukeneiland, 2 wasbakken, een inductiekookplaat, afzuigkap, een oven, magnetron, koelkast en een diepvries. Praktisch zijn de vele opbergkastjes in de keuken.
Achter de keuken loopt u de praktische betegelde bijkeuken in (ca. 10 m²). Hier treft u een keukenblok aan met 1 spoelbak, en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Verder is de bijkeuken voorzien van diverse kastjes, praktisch voor het opbergen van diverse spullen. Via een zijdeur in deze bijkeuken heeft u toegang tot de tuin. Naast de bijkeuken bevindt zich de trap naar de kelder.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Via een ruime overloop (ca. 14 m²) heeft u toegang tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op deze verdieping ligt een prachtige eikenhouten vloer.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot. Deze slaapkamer beschikt over een balkon.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 21m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot en biedt toegang tot de 'ensuite' badkamer. Tevens heeft u vanuit deze slaapkamer toegang tot het ruime balkon (ca. 19 m²).
-En suite badkamer: De betegelde badkamer is ca. 4,5 m² groot en voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel.
-Badkamer 2: De betegelde badkamer is (ca. 3 m²) en is voorzien van een toilet en een douchecabine.

-Grote Schuur en Garageloods:
Deze mooie grote loods/ garage is opgedeeld in 3 ruimtes (samen ca. 167 m² groot) en is voorzien van 1 hoge elektrisch te bedienen toegangspoort. De schuur/loods (ca. 99 m²) is op dit moment voorzien van paardenstallen; deze ruimte kan naar wens door een nieuwe eigenaar ingericht worden. Bijvoorbeeld een hobbyruimte maar ook na goedkeuring gemeente, een bedrijfsruimte, een aanleunwoning voor ouders etc. De grote schuur met garage is voorzien van stroom en water. Aan de zijkant van de garage bevinden zich 2 openslaande deuren, die toegang geven tot de 'cour'.

-Tuin:
De achtertuin bestaat uit een groot terras, grenzend aan de eetkamer van de woning. Deze achtertuin is voorzien van veel groen en naar ieders wens in te richten. De tuincour is te bereiken via de oprit aan voorzijde, en tevens via de multifunctionele ruimte als de bijkeuken. Deze cour is geheel beklinkerd en is onderhoudsvrij.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding per direct mogelijk.
-Vloerverwarming in de keuken en eetkamer.
-Deze woning met bedrijfshal heeft op dit moment volledig bestemming bedrijfsmatigheid. Op dit moment loopt de aanpassing van deze bestemmingswijziging bij de gemeente.
-CV ketel (Eigendom, bouwjaar onbekend, Remeha)
-Kozijnen: Houten kozijnen en volledig dubbel glas.
-Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie.
-Energielabel E.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Gronsveld; een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 1087
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1511
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 1087
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1511
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij